/Constanta/Inchiriere de masini

Vila Sky

Pavilion Expozitional, 900490, Bulevardul Mamaia, Constanța 900001, România

Vila Sky
Inchiriere de masini
3.9
259 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J8P+V4 Constanța, România
+40 775 311 267
vilasky.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristina Tudorache
Cristina Tudorache2 ani în urmă
Superba locatie. Foarte aproape de satul de vacanta si la 10 minute de mers lejer pana la plaja. Doamna Eliza a fost minunata. Ne am simtit excelent.
Liviu pirici
Liviu pirici2 ani în urmă
Liniște și relaxare. Bun raportul preț calitate.
Clipa lacramioara
Clipa lacramioara2 ani în urmă
Locație excelentă, personal foarte amabil și empatic, diferite oportunități de distracție în zonă.
Andronescu Alexandru Toma
Andronescu Alexandru Toma2 ani în urmă
Prima impresie cand ajungi si vezi exteriorul claririi este ca ti-ai luat teapa.Drumul te aduc in spatele cladirii unde arata urat,plin de boscheti.
Interiorul este ok,camera curata,lenjeria si prosoape curate,persoana de la receptie foarte amabila.Cu ceva investitii se pot atrage mult mai multi clenti.Zona este la 5 min mers pe jos de plaja,10 min de telegondola,5min cu masina de Delfinariu.
Mia miia
Mia miia2 ani în urmă
Nu recomand! Desi spune ca este posibilă parcarea, NU EXISTĂ PARCARE !! Decat daca ai norocul sa găsești loc in jurul cladiri.
Florina Georgiana
Florina Georgiana2 ani în urmă
Familie cu un copil . Personal de nota 10. Conditii foarte bune . Vom reveni cu siguranta . Va multumim frumos pentru amabilitate . Evaluarea nu reflecta realitatea . Merita mai mult
Toli Septar
Toli Septar5 ani în urmă
O să incerc sa fiu foarte indulgent cu speranța ca administratorul va remedia problemele. Singura nota buna este pretul mic. Dar din receptie ( unde receptionera nu a schițat vreun metru in stanga sau dreapta- la solicitarea de biciclete sau sa ridice privirea din birou... ) Am intrebat daca stie vreo bicicleta funcțională, dar n am avut raspuns. Asa ca am luat doua, le am umflat la masina, le- am gresat si am plecat. La Cazino, ambele biciclete erau pe jante fiind sparte, asa ca le am impins inapoi. In cameră, accesul pe scara exterioara ( grija la anotimpul cu intemperii) te duce într-o locatie curata cu un frigider ok. Doar că mirosea a fum de țigară, manerul de la singurul geam mobil rupt, in baie...furtun dus rupt, capac wc cu surub rupt(acestea fiind din vina foștilor turisti, dar necesitand totusi ceva reparatii.Speram sa gasiti totul reparat si decat biciclete sparte... mai bine...mers pe jos.
Cristi Manda
Cristi Manda2 ani în urmă
Foarte prost. Poate satisface doar exigentele celor care nu au depășit standardul studenției din Costinești. Draperiile murdare, lipsa plasa insecte, locația fiind foarte aproape de un lac, este plin de țânțari. De asemenea, la baie se aduna apa care nu se scurgea, aerul condiționat nu a fost igienizat și mirosea, confort de 2 stele cu indulgenta, dar la foarte mulți bani pt ce oferă.
Locații recomandate