/Calarasi/Inchiriere de masini

Automobile Bacau

Nicolae Balcescu, 1236, DN2, E85, Nicolae Bălcescu 607355, România

Automobile Bacau
Inchiriere de masini
4.6
602 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
FWQC+GF Nicolae Bălcescu, România
+40 731 077 888
automobilebc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Rby Uree
Rby Uree2 ani în urmă
Suntem foarte multumiti de experienta cu aceasta firma. Oamenii raspund rapid, au un comportament si un vocabular exemplar, masina este exact cea din descriere, ne-au fost oferite multe informatii in legatura cu masina si toata experienta a fost in mediul online, fara a ma deplasa in vreun fel de acasa, distanta dintre noi fiind una foarte mare. Masina mi-a fost livrata acasa, fara niciun incident si destul de repede. Recomand maxim serviciile lor.
Ionel Marincescu
Ionel Marincescu2 ani în urmă
La sfârșitul lunii nov 2021 am achiziționat un autoturism sh de la această firmă și am rămas absolut încântat atât de mașină cât și de personalul firmei, profesioniști, corecți, super operativi într-un cuvânt o FIRMĂ DE ÎNCREDERE ÎN DOMENIU. Calitatea deosebită a mașinii, actele aferente importului din Italia, nu mi-au creat nicio problemă la RAR, DITL sau înmatriculări.
Mulțumesc Dlui Cristi și Dlui Silviu cu ajutorul cărora am putut face test drive și care mi-au oferit detalii tehnice etc fiind disponibili la orice fel de întrebări legate de mașină și indiferent de programul de lucru și mulțumesc și Dnei Cristina de la serviciul contabilitate al firmei, extrem de amabilă, profesionistă și care m-a ajutat extrem de operativ cu actele firmei pentru RAR, DITL și înmatriculări.
Negocierea prețului a fost foarte strânsă dar și din acest pct de vedere am fost surprins de maleabilitate dar în final nu e posibil f bun și ieftin și m-am convins că am cumpărat un autoturism într-o stare tehnică excelentă. Felicitări Dlui Patron al firmei pentru calitatea deosebită a personalului și calitatea excelentă a mașinii. Anul 2022 să vă aducă succese în plan profesional și personal. LA MULȚI ANI
Bugus Ioana
Bugus Ioana2 ani în urmă
Am achiziționat recent un BMW seria 1 de la Automobile Bacau și am rămas plăcut surprinsă de serviciile de calitate de care am avut parte.

Sunt foarte mulțumită atat de mașina achiziționata cât și de personalul cu care am interacționat.
Personalul este foarte amabil, dând dovada de profesionalism si cu un puternic simt al identificării si răspunderii nevoii clienților.

Apreciez faptul ca mi s-au prezentat toate detaliile intr-o maniera transparentă, am primit poze și video reale încă de la inițierea primei discuții.

Va recomand din inima Automobile Bacau!
Alexandru Alman
Alexandru Alman2 ani în urmă
Recomand cu incredere echipa Automobile Bacău. Seriozitate și profesionalism, mașina achiziționată ajungând asa cum a fost prezentată în raportul inițial. Dl. Iulian, ne-a oferit atât informatii tehnice cat si de întreținere a mașinii. Nu in ultimul rând recomand Automobile Bacau tuturor celor care caută o mașină cu km reali, la un preț corect și bună din punct de vedere tehnic!
Ramboro2 Stefan
Ramboro2 Stefan2 ani în urmă
Achiziționarea unei maşini la mâna a doua nu este nici pe departe o loterie atunci când ai norocul să-i întâlnești pe cei de la Automobile Bacau.  Să poți fi convins să cumperi un autovehicul second hand inseamna sa fii informat înainte de a lua decizia de cumpărare, cei de la Automobile Bacau și-au făcut cu prisosință treaba, au dat dovada de seriozitate si profesionalism.
Le mulțumesc și totodată ii recomand!
Morariu lucian
Morariu lucian2 ani în urmă
Nu am destule cuvinte sa exprim cat de impresionat am fost de experiența avută cu ei. De faptul că s-au ținut de cuvânt din momentul rezervării telefonice a mașinii, până la tratamentul oferit in parcul auto și predării mașinii. Întotdeauna a fost cineva să ne sară in ajutor cu informații sau cu vizualizarea mașinilor. Cristi, dealerul ce ne-a ajutat pe noi, mi-a oferit o experiență demnă de o reprezentanta auto. Recomand sa ii vizitați pentru a vedea cum ar trebui sa lucreze un parc auto profesional.
Mihaita pintilie
Mihaita pintilie2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de serviciile pe care le ofera! Si de testarea automobilelor in trafic,unde la alte parcuri nu prea le cade bine cand aud astfel de propuneri. ( vorba romanului pana nu vede el cum merge nu-i multumit).
Tot respectul!!!
Gabriel Maftei
Gabriel Maftei2 ani în urmă
A fost o experienta foarte placuta, masinile sunt intr-o stare foarte ok. Anagajatii sunt de nota 10, bonus te rezolva foarte rapid si cu numerele rosii.
Locații recomandate