/Bucuresti/Inchiriere de masini

Unirent închirieri auto

Bulevardul Ficusului 44, București 013975, România

Unirent închirieri auto
Inchiriere de masini
4.9
120 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3VP+JC București, România
+40 774 486 950
unirent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Adrian Costea
Adrian Costea2 ani în urmă
Am inchiriat doar de doua ori pana acum, dar experienta a fost uimitoare si intentionez ori de cate ori voi avea nevoie, sa apelez cu incredere. Merita incercata experienta pentru cine are nevoie de o masina, din toate punctele de vedere deoarece sunt super profi si masinile pe care le ofera in functie de nevoia fiecarei persoane sunt la un pret excelent. Sincer merita incercat. Nota 10 din partea mea :)
Alex Luca
Alex Luca2 ani în urmă
Profesionalism, comunicare prompta si transparenta completa😍
Am inchiriat un Citroen C3 pentru 7 zile la un pret mai mult decat acceptabil si mi-am facut un concediu memorabil.
Voi continua sa apelez la serviciile lor si o sa-i recomand cu incredere oricui doreste un serviciu de calitate.
Felicitari pentru serviciile oferite!😁
Med Workshops
Med Workshops2 ani în urmă
Recomand! Promptitudine, seriozitate. Chiar daca am solicitat cu 3 zile inainte ( de obicei se rezerva cu minim 1 saptamana inainte) o masina din segmentul premium, pentru a merge la un event important, in una dintre cele mai aglomerate perioade pentru inchirieri, Emil ne-a promis ca face tot posibilul si ne-a gasit tot o masina germana premium, cu spatiu generos pentru cei 3 pasageri din spate. Multumim! Cu siguranta vom reveni in curand :)
Marius Grecu
Marius Grecu4 ani în urmă
Foarte de treaba. Au promis o Dacia Logan noua. Mi-au adus o masina cu 30 KM in bord. Inchiriez destul de des si pana sa ajung la ei si sa gasesc o firma OK mi-am luat o gramada de tepe, cu siteuri care dadeau masini ieftine si apoi trageau de tine in aeroport cu asigurari de 5 ori cat masina, cu firme care retineau aiurea din garantie si asa mai departe. Cu ei totul a fost foarte usor, si au castigat un client de incredere si care o sa recomande, va multumesc.
Peto Zoltan
Peto Zoltan2 ani în urmă
Aș vrea să vă mulțumesc pentru experiența minunată, care am avut-o cu firma dumneavoastră..am închiriat un wv up pentru o lună.. mi s-a adus o mașină nouă și foarte curată, la prețul cel mai mic de pe piață.. băiatul care a predat mașina, la rândul lui a fost foarte amabil.. data viitoare voi apela din nou la voi.. vă mulțumesc încă o dată..
Nicolae B.
Nicolae B.2 ani în urmă
Fara surprize si taxe de garantie enorme. Am luat un RAV4. Scria depozit 0, am platit depozit 0 fara alte trucuri si card de credit ca la altii. Furnizorul la timp, am sunat, era acolo. Multumesc.
Cristina Anghel
Cristina Anghel2 ani în urmă
Foarte OK de fiecare data si draguti pe Whatsapp.
Daniel Staniciu
Daniel Staniciu2 ani în urmă
Foarte amabili. Am rezervat in sambata de dupa Black Friday. Am fost sunat la scurt timp dupa comanda pentru confirmarea ei si corectitudinea datelor. Am ridicat masina peste 2 zile si totul a decurs fara probleme. Serviciu ireprosabil - am reusit sa ud cheia de la masina (am varsat pe ea cola) si oamenii mi-au raspuns la ora 4 dimineata si mi-au pornit masina remote sa ajung acasa pana a doua zi cand mi-am uscat cheia (stiu cum suna - dar se intampla).
Locații recomandate