/Bucuresti/Inchiriere de masini

Uber

Pe baza de programare, Bd. Dimitrie Pompeiu. 10A. Conect Business Park, C3, București 020337, România

Uber
Inchiriere de masini
3.3
324 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4JC+7Q București, România
uber.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–16
Marți: 10–16
Mirecuri: 10–16
Joi: 10–16
Vineri: 10–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lucian Petre
Lucian Petre2 ani în urmă
Nu mai lăsați pelicani să-și bată joc de clienți.
Anulează cu minciuna că nu “port mască” deși nu ajung la adresa ta. I-aș arde pe rug pe taximetriștii care fac asta. Poate ai o urgență și apelezi la uber că n-ai altă soluție și dai peste unul care n-are chef să te mai ia.
Costel elvis Zorila
Costel elvis Zorila2 ani în urmă
Asta e o firmă fantomă ?
Nu există o adresă de mail pentru comunicare.
Nr de telefon pe care îl afișează este nealocat. . ( incorect )
Dacă apeși pe butonul " fă o programare " apare mesajul că " pagina nu a putut fi găsită "
Cum se poate comunica cu ei ???
Elena Sofron
Elena Sofron2 ani în urmă
Nu am mai folosit Uber in Bucuresti de mai bine de trei luni. Soferii nu sunt de incredere si anuleaza curse foarte des. Ultima data soferul a plecat chiar cand intindeam mana sa deschid usa masinii. Cand am trimis plangerea la serviciul clienti mi-au spus ca a plecat pentru ca nu purtam masca. Aveam masca la mine deoarece o port mereu si nu am schimbat nicio vorba cu soferul. Acum doua zile o prietena a patit la fel noaptea in aeroport. Dupa ce a asteptat sa ajunga soferul, acesta a anulat cursa pe motiv ca nu poarta masca. Soferul nici macar nu ajunsese la locul de intalnire.
Poate fi si riscant daca te trezesti ca trebuie sa stepti zeci de minute undeva noaptea singur pentru ca soferul a gasit o cursa mai buna sau nu mai are chef.
Florela Boboc
Florela Boboc2 ani în urmă
Buna, In ultima perioada au inceput sa dea rateuri maxime, faci comanda, astepti 10 minute si brusc vezi cum soferul anuleaza comanda si mai astepti inca 10 minute, entru ca nu le mai convine tariful. Mi s-a intamplat de cel putin 10-15 ori in ultima perioada. In plus sunt foarte nemultumiti daca nu lasi spaga si iti scad rating-ul de client. Toti vor doar dinamice.....UBER faci ceva?
Bogdan Machedon
Bogdan Machedon2 ani în urmă
Sunt execrabili. Firmă fantomă ,fara o adresă corectă sau un nr de telefon. Am trimis de pe 3 telefoane/3 adrese de mail diferite ptr colaborare...peste 290 de mail-uri...au aprobat actele de 2 ori...si ulterior...au spus ca actele nu sunt valabile....am fost la fiecare instituție a statului si am cerut lămuriri..au spus ca sunt corecte ..am fost la 3 firme colaboratoare...au spus ca actele sunt corecte...copiați si trimiteți la cat mai mulți șoferi si clienți...." firmă " de 2 lei.
Am facut plangere impotriva lor : 100000€ care vreau sa ii donez la camine de copii si bătrâni.
Antoaneta Dicu
Antoaneta Dicu2 ani în urmă
Buna dimineața. As dorii sa pot lua legătura cu dl Nunez Adres auto If 13 Tel marca Citroen DS 5 pentru a îmi recupera obiectul uitat în mașină dumnealui la cura din data de 21.01.2022 orele 17.22. Mă chinui sa iau legătura cu dumnealui de ieri ,prin aplicație nu se poate iar pe adresa lor de email cred că am făcut cel puțin zece sesizări și în spun sa aștept.
Bogdan Gheorghe
Bogdan Gheorghe2 ani în urmă
Cea mai oribila aberație care am putut să o aud de la un șofer de Uber ... Nu te iau că nu am scaun de copii și să dai anulare comandă.. și ce trebuia să fac ? .. să iau femeia de mână , să ne urcăm în mașină și să las acolo cei doi copii de 8 ani fiecare ? .. vă las și numărul mașinii B308SVV
Zehra prenses
Zehra prenses2 ani în urmă
VREAU SA II AVERTIZEZ PE ROMANII VENITI DIN STRAINATATE DE HOTIILE FACUTE DE SOFERII UBER DIN ROMANIA. DECI O DATA UN SOFER MI-A ZIS CA ANULEAZA CURSA PE APLICATIE PENTRU CA NU ARE CASA DE MARCAT APOI I-AM PLATIT LUI SI AM PLATIT SI UBERULUI 10 LEI IN PLUS. RESTUL DE SOFERI CU CARE AM FOST TOTI NU AU SA IMI DEA REST DECI TREBUIE SA UMBLII CU BANI MARUNTI LA TINE..HOȚOMANILOR ..
Locații recomandate