/Bucuresti/Inchiriere de masini

CDI - Autogara Ritmului

Strada Ritmului 35, București, România

CDI - Autogara Ritmului
Inchiriere de masini
3.4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4WM+2W București, România
+40 722 418 886
cditransport.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Magda Lenna
Magda Lenna2 ani în urmă
-lipsa de respect a celor care răspund la telefon
- de "rezervarea" online știi doar tu
- dezorganizare
-trebuie să dai câteva telefoane ca să îți faci o
"rezervare" și ți se spune că dacă se umple microbuzul, nu mai oprește șoferul.
- o bătaie de joc
Marian Babus
Marian Babus2 ani în urmă
Neseriosi, mizerie, autocare vechi fara conditii decente. Nu se tine cont de rezervare.
Borcoman Dinu
Borcoman Dinu2 ani în urmă
Poate una dintre cele mai corupte companii de transport din România. Șoferii și angajații uneori bagă un procent din suma tuturor biletelor plătite de călători în buzunar fără să ofere bilet sau vreo dovadă a plății. Infrastructura digitală este inexistentă, poți rezerva un bilet online plătit că oricum șoferii nu au habar dacă trebuie să îți rezerve un loc sau nu. Întârzieri cu orele, șoferi care uită să mai oprească în stație, au existat cazuri în care pasagerii au stat în picioare, asta cauzând un risc imens de accidentare. (Iar dacă dorești să faci vreo sesizare acestei firme ești luat de prost și orice problematică pe care o aduci la suprafață este irelevantă pentru ei.)
Neprofesionalism, corupție, bătaie de joc - CDI.
Iulian Andreescu
Iulian Andreescu2 ani în urmă
Destul de jalnic aspectul și la București și la Slatina ... puține schimbări în ultimii ani , mizerie multă ... nimic care sa te facă să mai călătorești și ..."data viitoare "" ...singură steluță este pentru personal , singurul plus ...
Patricia Platon
Patricia Platon5 ani în urmă
Nu recomand. Nist copiii care nu aveau loc in autocar au fost primiti si au stat 4 ore pe bagajele calatorilor,la propriu. Mai bine mergeam cu un tren de 15 ani vechime si ieseam mai bine atat la calitatea cursei,personalului cat si a autocarului. Scaune rupte,mazgalite, incomode. Plin de gunoi in autocar, miros urat, aerul conditionat si becul nefunctionale. Pedelele lipsesc cu desavarsire. Portbagajul pentru bagaje lipseste si el. Totul,de la podea,scaune,geamuri, chiar si partea de aer conditionat si bec nefunctional,inclusiv tavanul autocarului sunt mizerabile. Opreste de 5 ori in fiecare satuc si cursa dureaza cu o ora mai mult decat ar fi normal,fiindca face pauze de 20-30 de minute la fiecare ora. O mama singura cu 4 copii e inghesuita intre bagajele din spate fiindca a ajuns tarziu. Personalul din Brasov care se ocupa de rezervari are o prestatie execrabila si se poarta urat cu clientii. Nu intelg cum astfel de firme incat mai exista. Au monopol pe rute si nu ai de ales. Daca as putea sa dau recenzie de zero stele sau negativa as face-o,ca nu merita nici macar 10 lei cursa brasov-bistrita. Sa nu mai zic ca iau oameni in picioare pe traseu de 5 ore.
Cozma Sorin
Cozma Sorin5 ani în urmă
Neseriosi, nu respectă programul
Radu Fratila
Radu Fratila2 ani în urmă
Mizerabile servicii... folosesc mini buse destinate inițial transportului de copii
..nu este loc sa te miști pe culoar...mai ales pe perioada asta cand ar trebui să se folosească autobuze mari și spațioase...așa eram înghesuiți ca vitele într-un miros oribil....suntem în 2022 ce naiba...ultima oară când folosesc serviciile acestei companii
Daniel Jugănaru
Daniel Jugănaru2 ani în urmă
Aceasta locație oferă la dispoziție toaleta, aceasta fiind destul de curata și sala de așteptare. Nu ii ofer maximul de steluțe deoarece nu oferă parcare.
Locații recomandate