/Bucuresti/Inchiriere de masini

Spark Romania

Calea Floreasca nr. 175, București 014459, România

Spark Romania
Inchiriere de masini
2.4
148 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4H2+MG București, România
+40 373 760 296
espark.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Theodora Georgescu
Theodora Georgescu2 ani în urmă
Serviciul este în regulă. Oferă o alternativă ideală celor care nu doresc să folosească mereu mijloacele de transport în comun. Singura parte proastă este că toată lumea are acces la acest serviciu de închiriere, iar acum mașinile sunt ori lovite, ori murdare. Păcat.
Ioan cocicodar
Ioan cocicodar2 ani în urmă
Opinie prin prisma faptului ca utilizatorii acestei firme sunt nepasatori,ca sa nu zic mitocani,nesimtiti sau in alte frumoase moduri de exprimare.Recomand ca la inchirierea unei masini acestia sa se asigure ca cei care inchiriaza raspund la telefon si nu le vor produce neplaceri,ideal sa le fie oprita si o garantie pe care utilizatorii sa o piarda in cazul neplacerilor.
Stefan Popescu
Stefan Popescu2 ani în urmă
Masinile in cea mai mare parte a timpului sunt murdare, neintretinute corespunzator, săpt. trecuta am inchiriat o masina de la ei, gunoaie in masina, vad ca are si un martor aprins in bord, sun la call center mi se zice ca e doar o eroare de la senzorul de presiune in pneuri, zic ok, plec, dupa vreo 2 ore de la inchiriere ma opreste cineva sa imi zica ca roata din spate este descentrata, sun la ei, va rog parcati masina pt a putea fi verificata, o sa primiti banii inapoi. Am primit doar jumatate, suportul sustinand ca am parcurs 29 de km cu masina si ca doar atat imi pot da inapoi. Daca roata aceea se desprindea de masina in mers mi-ar fi pus viata in pericol. Am folosit aplicatia de cand s-a lansat, dar aceasta intamplare mi-a lasat un gust amar, pe viitor nu voi mai folosi acest serviciu.
Andrei Filip
Andrei Filip2 ani în urmă
Amenda de parcare primita dupa o luna. Cer poze sau justificare sa stiu ca eu am gresit si nu primesc nimic concret. Sunt trimis la o firma de recuperari in Germania, datoria e platita in aplicatia Spark si ei imi spun ca e responsabilitatea mea sa le zic ca am platit. Full dezamagit de servicii
Florin Blogu
Florin Blogu2 ani în urmă
Sunt client Spark inca de la aparitia in Bucuresti, am fost atras de aceasta metoda civilizata de transport. Am observat o decadere treptata a calitatii serviciilor, a grijii fata de igiena si fata de siguranta clientilor. Azi am fost obligat de imprejurari sa inchiriez masina B815... dupa ce a fost folosita de niste clienti tip "maimuta" probabil, niste jegosi ordinari... resturi, ambalaje de sucuri prin usi, mizerie pe jos, lipsa oglinda retrovizoare, lipsa covorase, avertizari alarma la bord etc etc. Stiu ca printre oameni locuiesc si animale cu ceafa groasa, dar ma asteptam ca pentru tariful destul de piperat pe minut, reprezentantii Spark sa verifice parcul auto macar o data pe saptamana daca nu mai des. Nu mai spun ca in plina pandemie ar trebui igienizata zilnic. Ma gandesc daca pe langa lipsa oglinzii retrovizoare m-as fi trezit si fara frane. Rusine!
Tănase Adrian
Tănase Adrian2 ani în urmă
Banii pentru activare se iau inainte(15 lei), actele au fost procesate in maxim 10 minute si imediat am putut lua o masina, pe o skoda si nissan leaf nu aveam lichid de parbriz si in ambele s au fumat, deoarece duhnea, in rest totul ok cu ele, cine doreste sa vada cum e o masina electrica merita riscul de 15 lei
Popescu Gabi
Popescu Gabi2 ani în urmă
Aplicația funcționează când vrea ea, nu răspunde nimeni la call center timp de 10 min, cam atât am avut răbdare sa stau. Aplicația închide mașina extrem de greu, cele 2-3 min sunt pe banii mei, cât timp eu încerc sa închid tefalul electric.
Mașini lovite, în interior pare ca sunt folosite pentru carat grâul sau cartofii. Am reușit sa închid cursa o data fara ca mașina sa se închidă :) city link e o varianta mult mai buna, cam diferența întra blackcab și pelicanul
Marian Dobre
Marian Dobre2 ani în urmă
Apliatie mizerabila incapabila sa faca recunoastere faciala abia dupa 3 incercari (taxand de fiecare data cate 15 lei), iar ulterior incapabila sa citeasca un permis de conducere cu vechime de 10 ani din motiv ca a fost reinnoit si ei spun ca "valabilitate sub 1 an". Puteti sa va inchideti aplicatia ca sunteti incapabili!
Suportul tehnic nu exista in weekend dar banii ii pot lua fara probleme in weekend.
Locații recomandate