/Bucuresti/Inchiriere de masini

Euro Mini Storage Romania

Theodor Pallady nr. 42 J, București 032266, România

Euro Mini Storage Romania
Inchiriere de masini
4.4
150 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C55M+6Q București, România
+40 31 100 1888
euroministorage.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–21
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Happy Traveler
Happy Traveler2 ani în urmă
Este un depozit modern care dispune de spații de depozitare, de diferite dimensiuni. Este dotat cu măsuri de securitate bine puse la punct! Veți primi un card de acces personalizat, atât pentru accesul în depozit cât și pentru utilizarea liftului. Clădirea este supravegheată video și fiecare unitate de depozitare este dotată cu alarmă împotriva infractorilor și sistem de detectare a fumului. Lacătul de la boxă este personal, îl achiziționați singuri și toate cheile rămân la dumneavoastră.
Aveți acces oricând de luni până duminică, între orele 7:00 - 23:00 sau puteți avea acces 24/7, dacă plătiți suplimentar.
Puteți utiliza cărucioare, transpalet, liza și lift pentru marfă care poate transporta până la 26 de persoane sau până la 2600 de kilograme.
Cu toate aceste facilități, prețul de închiriere este mare, probabil din cauză că nu există concurență. Cei care mai dispun de astfel de spații de depozitare, au niște containere modulare, afară în aer liber.
Laura Vasile
Laura Vasile2 ani în urmă
Echipa este foarte amabila, prompta de fiecare data .
Andreea Emilia Curea
Andreea Emilia Curea2 ani în urmă
Recomand acest depozit.Am folosit o boxa timp de 2 ani si jumatate si totul a fost perfect.
Mihaela Panduru
Mihaela Panduru2 ani în urmă
EMS ne a oferit exact ce am avut nevoie atunci cand eram in curs de mutare: spatiu de depozitare curat, cu acces facil si materiale de depozitare (cutii, ,folii, saci).
Brendy Brendy
Brendy Brendy2 ani în urmă
Fetele de la repceptie foare amabile, prietenoase, răbdătoare, Profesioniste explicând totul in detaliu, condițiile de depozitare bune. Recomand cu încredere.
Dana Burda
Dana Burda5 ani în urmă
Euro Mini Storage este una dintre cele mai inteligente inițiative de afaceri de după 1990. Un loc nou construit și special construit pentru a permite depozitarea pe termen lung a obiectelor mai mari sau mai mici pe care nu vrei sa le arunci sau sa le vinzi sau de care vei avea nevoie la un moment dat. Poți închiria un spatiu de depozitare a carui marime si deci pret este in functie de cantitatea de obiecte pe care le ai si acestea te vor astepta in liniste, la adapost de praf, de lumina sau umezeala excesiva pana cand te intorci. Obiectele le poti aduce cu transport personal sau al firmei . Despre preturi nu voi vorbi pentru ca sigur s-au schimbat intre timp dar daca este vorba de bunuri la care tii, chiar merita cheltuiala. Megeti sa vedeti inainte de a decide. Lifturile si sistemele de transport a obiectelor in si din spatiul de depozitare aduc aminte de filme a caror actiune se petrece prin alte parti.
Laurentiu C
Laurentiu C2 ani în urmă
Nicaieri pe site nu gasesti informatii referitoare la spatiile de depozitare disponibile si preturile pentru acestea, ceva gen 3 metri patrati costa X euro, 10 metri patrati costa xx euro, etc, acces nonstop costa in plus y euro, etc.
Poti sa obtii o cotatie daca o ceri, probabil se uita la fata ta inainte sa-ti faca un pret.

Ma simt ca in bazar la Istanbul unde totul se negociaza si esti luat de prost. Am evitat sa folosesc serviciile acestei firme si m-am orientat in alta parte fix din acest motiv. Hai sa fim corecti si sa intram si noi in secolul 21; asa cum la orice taraba scrie pe un carton murdar ca legatura de patrunjel e 1-4 lei, asa ar putea si EMS sa puna o lista de preturi la ei pe site, ca doar de asta au site pe internet, sa gasesti toate informatiile de care ai nevoie.
Ana Maria Vasilache
Ana Maria Vasilache2 ani în urmă
Am închiriat de curând un spațiu de depozitare la ei. Da, este scump, da, poate este departe fată de buricul Bucureştiului. Dar acestea numai contează când găseşti siguranță, curățenie, profesionalism şi doamne zâmbărețe la recepție.
Locații recomandate