/Brasov/Inchiriere de masini

Cabana Vârful Ciucaș

Cheia, România

Cabana Vârful Ciucaș
Inchiriere de masini
4.4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GW5X+Q3 Cheia, România
+40 725 431 318
cabana-varful-ciucas.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dan Sirbu
Dan Sirbu2 ani în urmă
Restaurant neincalzit,inconfortabil pe perioada aceasta friguroasa,sa mananci cu geaca pe tine.O haita de caini pazeste cabana ,au atacat pe un prieten,iar copilul nu s a putut bucura de zapada datorita prezentei cainilor (5/6 caini de talie mare)care incontinu sareau cerseau circulau si latrau,administratorul nu a avut nici o reactie la solicitarea noastra de a inchide cainii care erau agresivi.
Acasa am doi caini liberi de talie mare si nu pot sa zic ca nu eram familiarizat cu caini sau ca avem o problema cu ei .
Peisaj superb ,locuri minunate,preturi maricele.
Gabriel Pop
Gabriel Pop2 ani în urmă
Am urcat pe 01.01.2022 la 10 dimineața pe o ploaie puternica și vânt tot drumul, dar mai ales sus . Cred ca am fost primul grup de 6 pers, care a urcat pe jos în acele condiții. La cabana era plin 100% și am fost nevoiți să mergem în sala de jos unde am fost singurii turiști la început. Caloriferele erau reci, dar am fost bucuroși că nu ne mai plouă 😆
Șansă noastră a fost domnul Aly , ( câștigătorul concursului Rătăciți în Panama din 2016 ) care ne-a adus un calorifer electric și o pătură groasa de lână din camera lui.
Toată stima Aly 👏👏👏 Mulțumim!
Clar că am îmbrățișat toți caloriferul până ne-am încălzit și uscat 😅
Mulțumim ospătarilor și personalului care cu toată aglomerația de sus au reușit sa ne onoreze comenzile foarte repede ! 👏👏👏
Puteau fi pornite totuși caloriferele, având în vedere că după ora 14 am fost aproape 20 de persoane în sala de jos 😐 si toți au făcut consumație.
Teodor Ion
Teodor Ion2 ani în urmă
Un loc de suflet care din pacate a decazut. Mancarea este extrem de gustoasa si proaspata dar ultimele 3 experiente total neplacute ma fac sa evit pe viitor aceasta locatie. In weekend este imposibil sa gasesti masa, probabil trebuie sa o ocupi la 9 dimineata iar in timpul saptamanii la ora 13:30 inca nu sunt gata prepratele pentru pranz. Trist, pacat de ce a fost.
Carmen Macovei
Carmen Macovei2 ani în urmă
O locatie cu mancare excelenta, view incredibil, personal foarte amabil. Bucureștenii ar trebui sa vada ca fonfleurile prost facute nu s dorite, preferam preparate simple, romanesti, dar gustoase si bine preparate. Per total am avut o zi minunata si o sa revenim cu siguranta si pentru traseu, dar si pentru mancarea delicioasa de aici. La desert am avut papanasi si salam de biscuiti, salamul, la fel ca si papanasii facut de ei in casa. O Minunatie ! Am mancat si cel mai bun bulz aici !!!! Suntem foarte multumiti de serviciile oferite, Multumim pentru ca ne-ati facut ziua mai frumoasa !!!
Jipa Florian Mihai
Jipa Florian Mihai2 ani în urmă
In ziua in care crezi ca te vei plictisii acasa da o fuga pana la Ciucas. Daca nu ai masina gasesti acolo sigur sa te duca pana sus unde vei avea parte de ceva experiente,trasee si peisaje de poveste in orice anotimp. Noi 4 (2adulti si 2 copii) ne-am distrat de minune. Mancarea la cabana e buna si foarte buna (depinde ce alegi). O gura de aer curat si un pahar de apa rece de rau nu a facut rau nimanui. Merita din plin vizitat
Bogdan Sau
Bogdan Sau2 ani în urmă
Lipsa celor 7 ani de acasă,tupeu de ghetou și aroganță. Mi se face scârbă de ce comportament pot avea unii oamenii,și aici mă refer la barmanul Brunet. Nu e prima oară când pățesc așa, deoarece în drum spre vârf,mă opresc sa iau o cafea. De fiecare data când am intrat, parcă eram invizibil,dar mereu am dat de același"om" la bar. Și va rog,nu mai ștergeți comentariul.
Cadar Vlad
Cadar Vlad2 ani în urmă
Pe langa faptul ca este un popas, se pot face si cazari aici. Mancarea este foarte buna. Dar in locatie mai tot timpul este plin de turisti.
Se poate urca si cu masina, dar numai masini 4x4.
Merita vizitata aceasta locatie si mai ales de a face drumetii!
Andreea Violeta Paun
Andreea Violeta Paun2 ani în urmă
Superb! Absolut superb! Un colt de liniște. Pentru noi a fost exact ce ne-am dorit.Zapada,iarna in adevăratul cuvântului, mi-am adus aminte de copilărie. Mâncare bună,servita rapid.
Camera spațioasă, foarte cald in camere.
Ce ar putea sa schimbe?
Televizoarele ,sunt prea mici pentru mărimea camerei,să aibă mai multe sortimente in materie de mâncare și deserturi și să refuze clienți nepoliticoși.
La plecare am rămas șocată de prostia unora.
Locații recomandate