/Brasov/Inchiriere de masini

M&M Express

Strada Iuliu Maniu 37, Brașov 500091, România

M&M Express
Inchiriere de masini
4
196 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
MJ22+2R Brașov, România
+40 744 907 907
transferairport.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Capatina105 zile în urmă
Am călătorit de la Otopeni la Brașov , condiții excepționale, șofer profesionist, dar ar fi adus un plus companiei dacă ar fi fost un pic mai amabil.
Melania Paveliuc144 zile în urmă
Călătoresc de mulți ani cu aceasta companie, am avut o părere excepțională dar ieri mau dezamăgit. Nu au găsit adresa, era să mă lase acasă și să pierd avionul. Dispecerul un bărbat care a vorbit foarte nepoliticos, ora 5,30-6,00.Nu știu dacă sa mai călătoresc cu aceasta firma sau s-o mai recomand.
Narcisa Pop
Narcisa Pop2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită, respectă orarul afișat, șoferii sunt foarte amabili și conduc cu grijă pentru pasageri. Recomand!
Maria Casteleiro
Maria Casteleiro2 ani în urmă
O echipa minunată începînd de la domnișoarele amabile de la dispecerat gata oricand sa te ajute până la domnii care ne duc in siguranta la destinație. Bravo voua!Sărbători fericite M&M!!!
Beatrice Bajko
Beatrice Bajko2 ani în urmă
Am călătorit des cu ei, ești tratat ca un călător VIP. Nu au avut niciodată întârzieri. Echipa de șoferi este de un bun simț fantastic! Eleganță și profesionalism, rar am întâlnit așa servicii perfecte. Recomand 100%.
Madi Madelaine
Madi Madelaine2 ani în urmă
Am fost clienta dv mult timp; pana in vara cand in urma comunicarii defectuoase a soferilor si o prosta organizare a preluarii din aeroport, am fost tare suparata si am zis ca nu o sa mai apelez niciodata la serviciile M&M! Intre timp am incercat serviciile mai multor companii de transfer din Bv, si am dedus ca 'tot cu voi e mai bine'! Ba mai mult, azi am avut placuta surpriza sa fiu intampinata in aeroport de un domn amabil si foarte bine organizat, elementul de legatura intre șoferi si clienti; este fix ce trebuia si lipsea ca serviciile voastre sa fie de 5*! Masini curate si moderne, soferi care conduc fara cusur, promptitudine si seriozitate, pentru mine este un plus si partea cu seriozitatea rezervarilor online, acum ati gasit o solutie si pe partea de comunicare in aeroport! Ma bucur ca am decis sa apelez din nou la serviciile voastre si sa vad imbunatatiri! Ma declar din nou clienta voastra fidela! 👍
Cristina Visan
Cristina Visan2 ani în urmă
Dau doar o stea nu pentru serviciile foarte profesionale dar din cauza Domnului Viorel , am plecat astăzi din Brasov către Bucuresti , iar domnul foarte încăpățânat si pur si simplu ne- a obligat ca geanta in care am lucruri personale , documente sa o punem in spate , daca se pierde nimeni nu răspunde pentru ele ! Iar domnul a ridicat tonul , foarte neprofesional ! Stau cu actele in brațe pentru ca nu am de gând sa le pierd ( iar daca se pierd , Domnul Viorel răspunde pentru ele ) ? Foarte neplăcuta experiență si pierdeți clienți care pana acuma aveau o experiență plăcuta cu voi !
Ana Stanciu
Ana Stanciu2 ani în urmă
Buna ziua,

Am rezervat pentru data de 27.07 ora 1:00, doua locuri de la aeroport Otopeni catre Brasov,  zborul fiind de la Roma,  cand am ajuns in aeroport ni s-a spus ca zborul va avea intarziere de 5 ore, ora initiala de plecare fiind 20:25 pe data de 26.07, avionul decoland la ora 1:45 pe 27.07. Am sunat la numerele aflate pe voucher-ul primit in urma rezervarii si am vorbit cu o doamna spunandu-i ca as dori daca se poate sa mut reservarea pentru ora 5:00, lucru pe care mi l-a confirmat. In jurul orei 1:00 ( eram in avionul care inca nu decolase) un domn pe nume TONI ( soferul banuiesc ), ma suna si ma intreaba la ce ora decolez, inca era un lucru incert si mi-a zis sa-i dau un mesaj inainte sa decoleze, lucru facut.
La ora 4:20 avionul a aterizat, iar la 4:45 eram in locul din care trebuia sa fim preluati, am asteptat si vazand ca nu vine pe la 5:10 l-am sunat si i-am comunicat ca noi am ajuns, la care domnul, foarte deranjat pe un ton rastit imi spune: " V-am dat mesaj sa sunati la dispecerat, nu aveam cum sa stau sa va astept atat, doamna " la care eu il intreb surprinsa: " Sa ma asteptati unde? Suntem aici cu cel putin 15 minute inaintea orei rezervate", a urmat un " mda, v-am zis sa sunati la dispecerat, lucru pe care l-,am facut, dar aceeasi doamna spunandu-mi ca nu stie ce sa zica, confirmandu-mi din nou ca stie ca a vorbit cu mine si atat "
Am auzit lucruri bune despre compania M&M si nu contest ca serviciile nu ar fi de calitate, dar atutudinea unor oameni strica imaginea.
P.S E frumos si cu trenul :)
Catalin Luca
Catalin Luca2 ani în urmă
Din pacate calitatea serviciilor a scazut in perioada pandemiei. Programare facuta pentru directia Otopeni-Brasov la ora 21:30, soferul a ajuns la 22:30. Pentru retur, programare facuta pentru cursa de la ora 2:00, plecarea a fost la 00:45. Sotia a facut rezervare pentru ora 12:30, in mail-ul de confirmare apare ora 12:30 dar pe voucher e ora 13:30. Nu s-a mai deranjat nimeni sa trimita un mail sau sa sune sa anunte ca nu se poate rezerva loc la cursa de la 12:30, ceea ce faceau inainte. Pana la ultimele curse am fost foarte multumit de serviciile oferite, dar in conditiile actuale nu mai pot spune acelasi lucru.
Dan Salasan
Dan Salasan2 ani în urmă
Buna ziua,astazi am avut ocazia si placerea de a calatori cu,compania dumneavoastra si va spun cu toata sinceritatea ca am avut placerea de a-l cunoste pe soferul Dragos ,un baiat respectuos si o companie placuta...Nota 10
Locații recomandate