/Brasov/Inchiriere de masini

Poiana Mica

DN1E, Brașov, România

Poiana Mica
Inchiriere de masini
3.9
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
JH53+6M Brașov, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Justin Vladescu
Justin Vladescu4 ani în urmă
Am fost in perioada 06 ... 10 Ianuarie 2016. In toata aceasta perioada liftul nu a functionat dar acest lucru nu ii deranja pe domnii de la parcare, erau vreo 3 la numar. Oare de ce era nevoie de 3 daca tot nu trebuiau sa faca nimic, nici macar sa se ingrijeasca de functionarea liftului.
In parcare locurile sun un pic cam stramte pentru 3 masini dar 2 pot parca bine. Dar sunt si oameni cu handicap probabil mintal care parcheaza in mijlocul locului de 3 masini astfel ca alte masini sa nu mai poata parca.
Au aparut automate pentru ski pass bune doar sa restituie contravaloarea dupa golirea acestora pentru ca puncte se pot lua numai cu cash!!! Card-ul nu s-a inventat pentru ele inca...
Autobuzul pentru Poiana vine la 30 de minute (in acest an), probabil ca la anul o sa vina si mai rar. Ar putea sa se faca un efort si macar intre 8.45 si 10.30 sa vina din 15 in 15 minute. Interesant e ca dupa pranz se intampla sa circule mai des de 30 de minute, deci s-ar putea.
Daca stau si ma gandesc bine cred ca se depun eforturi sa nu mai ajungem la ski in Poiana Brasov, oricum starea partiilor lasa de dorit: daca da Domnul zapada nu se amenajeaza partiile, daca nu e zapada suficienta se intinde cea ramasa pana ies pietrele si pamantul.
Ca la noi!
PANDA
PANDA5 ani în urmă
Damian Galvin
Damian Galvin5 ani în urmă
Andrei Pisarciuc
Andrei Pisarciuc6 ani în urmă
Alexandru Nainer
Alexandru Nainer2 ani în urmă
Am incercat sa parchez in data de 04/02/2021 un Peugeot
B-93- NVT și am cerut lămuriri la intrare de la paznic. Dupa ce mi a răspuns la 2 intrbari mi a zis sa parasesc locul pentru că blocam intrarea cu toate ca nu era nicio mșina deși erau 2 benzi si nu incurcam pe nimei. Drept pentru care am parcat putin mai incolo pentru a ma lamurii daca intru sau nu.
Am observat la plecare dupa ce am achitat taxa ca am o amenda in geam de 300 de lei pentru ca am parcat neregulamentar la intrare unde am cerut lămuriri sau din cauza ca am parcat mai incolo LA INDICATIILE PAZNICULUI DE A PARASI INTRAREA, (nu imi dau seama ce am greșit) am STATIONAT 1 minut cu avarii pentru a decide ce fac neparasind mașina. EU INTELEG CA PAZNICUL ESTE MÂNA IN MÂNA CU POLITIA LOCALA PENTRU PLANUL DE AMENZI.(Nu am fost singurul amendat din toata parcarea)
Giulia Giulia
Giulia Giulia2 ani în urmă
👍👍👍👍
Dan Dracea
Dan Dracea2 ani în urmă
Locații recomandate