/Bihor/Inchiriere de masini

Aeroportul Internaţional Oradea

Calea Aradului 80, Oradea, România

Aeroportul Internaţional Oradea
Inchiriere de masini
4.1
486 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2VHX+GH Oradea, România
+40 259 416 082
aeroportoradea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristian SAS
Cristian SAS2 ani în urmă
Chiar daca ai carte de imbarcare obtinuta online trebuie sa stai degeaba la coada sa obti una tiparita. De ce sa nu birocratizam digitalizarea si sa nu distrugem natura? #birocratie
Ligia McDaniel
Ligia McDaniel2 ani în urmă
Am stat 6 minute in parcare, pana am ajuns la bariera de la iesire au mai trecut 4 minute din cauza cozii care s-a format la bariera, am fost intorsi sa platim cei 5 lei pentru ca am stat in parcare peste 10 minute (din cauza lor, nu a noastra), am asteptat peste 15 minute la automatul unde se plateste parcarea pentru ca era o coada de 20 de oameni. Acum stam iar la coada de 10 minute sa iesim. Sistem romanesc.
Cosmin ionascu
Cosmin ionascu2 ani în urmă
Desi este un aeroport curat si dragut, exista in jur de 10 persoane care nu poarta masca neconsumand alimente sau bauturi. I-am atras atentia unui angajat sa se ocupe de aceasta situatie si m-a ignorat. Mi se pare lipsa de respect fata de noi ceilalti.
Sper sa rezolvati aceasta situatie
FLORICA BLAJ
FLORICA BLAJ2 ani în urmă
Super....
Dupa ce ca intirzie avionul o ora cind.sa platesti parcarea nu merge aparatu nici cu bancnote nici cu cardu mai stai acolo 30 de minute cu 50 de oameni la rind. Am inteles platim parcare nimic de spus dar creaza conditii sa poată omul plati civilizat.
Beatrice Ghiuta
Beatrice Ghiuta2 ani în urmă
Singurul lucru care m-a dezamagit la acest oras. Personalul total lipsit de empatie si profesionalism. Zborul intern a ajuns cu intarziere, in ciuda intrebarilor pe care le adresam, nu primeam raspunsuri. Muzica in difuzoare, zero tabele de informatii si zero anunturi in privinta zborului. Un singur magazin, doar plata cash. Bancomatul nefunctional, a trebuit sa mergem in terminalul 2 pe ploaie sa putem plati taxa de check in.
Cosmin petre
Cosmin petre2 ani în urmă
Foarte dezamagit. Azi 17 iulie 2021 am plecare spre orio serio bergamo. In sala de asteptare dupa control suntem peste 100 de persoane iar aerul conditionat lipseste. Mi se pare o mare lipsa de respect pt pasageri. Aeroportul este nou, aparate de aer conditionat sunt dar nu sunt puse in functiune. Poate duce ce lesina cineva vor fi pornite. Sper ca pe viitor aceasta problema sa fie remediata
Tiberiu Victor Berinde
Tiberiu Victor Berinde2 ani în urmă
Slab, nu ai acces in sala de așteptare, poate mici nu are.Pe ploaie, pe vânt, pe ger sau căldură toridă trebuie să aștepți afara.Adroportul International( oare) Oradea nu vrea să depășească pozitia de "lanternă rosie".
George Marius Popovici
George Marius Popovici4 ani în urmă
Un aeroport de dimensiuni reduse, deservit la momentul acestei recenzii de o singura companie si anume TAROM. Aeroportul ofera curse spre o singura destinatie, respectiv Bucuresti. Se efectueaza doua curse pe zi, dimineata si seara, dar nu zilnic.
Este foarte aiurea ca in zile de sarbatoare nationala aeroportul este inchis, in timp ce alte aeroporturi profita de aceste zile datorita unui trafic crescut de pasageri care calatoresc, profitand de timpul liber.
In unele perioada pe aeroport se afla si curse de tip charter, dar destinatiile nu sunt cele mai atragatoare.
Ce este mai deranjant, dar asta nu tine neaparat de acest aeroport, este pretul foarte mare pentru cursa OMR - OTP. Mi se pare un pret excentric pentru ce servicii se ofera si pentru nivelul de cerere fata de aceasta ruta.
Sper sa vina ziua in care sa modific cu drag numarul de stele oferit pentru acest aeroport.
Locații recomandate