/Arges/Inchiriere de masini

Auto Office Pitesti

DN 65B (Autostrada A1) KM 4+750 dreapta, Pitești 117140, România

Auto Office Pitesti
Inchiriere de masini
5
78 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RWCH+GG Pitești, România
+40 740 665 363
autoofficepitesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Alex e
Alex e2 ani în urmă
Sunt super multumit de masina achizitionata si de amabilitatea si profesionalismul proprietarului Auto Office Pitesti. 5 stele.
Alexandru Flavius Leustean
Alexandru Flavius Leustean2 ani în urmă
Am cumparat o masina de la Auto Office Pitesti si am avut o experienta foarte placuta. Mi s-au oferit toate detaliile legate de masina, seria de sasiu, mi s-a oferit test drive si acceptul unui test de verificare in service. Masina a venit cu carte service originala, km trecuti in factura de achizite si garantie, iar actele s-au realizat foarte rapid si am plecat cu masina pe loc. Foarte multumit de experienta de cumparare si de masina, recomand Auto Office Pitesti !
Liviu Iniceru
Liviu Iniceru5 ani în urmă
Firma foarte serioasa, pe care o recomand cu incredere. Am cumparat recent un VW Jetta de la Auto Office Pitesti de care sunt foarte multumit. Dupa mai multe discutii telefonice cu dl. Andrei Marinescu, administratorul acestei societati, care a fost tot timpul, deschis la comunicare si mi-a oferit toate detaliile cerute de mine, am decis sa merg pana la Pitesti, in pofida distantei destul de mare si a faptului ca prietenii, mi-au sugerat, sa nu cumpar masini din zona aceasta, multi dintre ei avand experiente neplacute, cu diverse persoane de aici, care ofera spre vanzare autoturisme si am ramas placut impresionat sa constat ca toate detaliile comunicate telefonic despre masina aleasa de mine, se regasesc, in totalitate si la fata locului, inclusiv km reali si reviziile, facute periodic in service-urile dealerilor Volkswagen. Multumesc d-lui Andrei Marinescu ptr seriozitatea si profesionalismul de care a dat dovada…
Stancu Lucian
Stancu Lucian5 ani în urmă
Am achiziționa recent de la Auto Office Pitești o Skoda Octavia , si pot spune ca, deși suntem destul de renumiți în această zonă, datorită samsarilor de masini ( recunosc ca la început am fost putin sceptic ) aici la Auto Office lucrurile stau cu totul altfel, masini impecabile ( pentru varsta lor si tinand cont ca sunt second-hand ) tot ceea ce se regăsește în descrierea mașinilor, veti gasi si la fata locului . Masini cu service-ul la zi, km reali ...... Andrei este un băiat foarte ok, si probabil pe viitor daca voi dori sa achiziționeze o altă mașină, am sa mai trec pe la Auto Office .

PS : Cumpărați cu încredere !!
Iulian G
Iulian G5 ani în urmă
Experienta mea cu aceasta firma si cu administratorul ei,domnul Andrei probabil este unica.Am cumparat de la ei un Range 2017 in valoare de 32.000 euro fara sa il vad.Find plecat din tara nu am avut posibilitatea sa vad masina,iar dupa mai multe discuti telefonice cu dl. Andrei ,m-am convins ca este un om serios si am hotarat sa platesc masina si sa o ridic peste 3 sapt atunci cand aveam concediu si urma sa vin in tara.(imi era teama sa nu se vanda,iar perioada pe care o stam acasa era foarte scurta si nu aveam timp sa caut masini).Cand am ajuns sa imi ridic masina,am ramas mut de uimire cum arata aceasta.sincer nu ma asteptam sa arate asa bine si multumesc domnului Andrei ptr seriozitate,profesionalism si corectitudine.indrum pe toata lumea sa isi cumpere masina de la ei.
O S
O S2 ani în urmă
Am achizitionat o masina de la Auto Office Pitesti in mai 2020. Totul a decurs bine: Andrei ne-a oferit toate detaliile tehnice si istoricul, garantie pentru kilometraj (trecut pe factura), test in trafic cu masina. Actele au fost facute rapid, astfel incat am luat masina imediat pe roti (desi Andrei ne-a oferit si posibilitatea transportului pe platforma la Bucuresti). Masina e foarte buna, nimic de reprosat. Recomand.
Alexandru Calancianschi
Alexandru Calancianschi2 ani în urmă
Am cumparat recent o masina de la acest dealer, toate informatiile primite s.au verificat, am fost in permanenta legatura pana la finalizarea procesului de vanzare-cumparare, este un om serios, corect. Probabil ca urmatoarea masina tot de aici o voi cumpara.
Serban Mardaloescu
Serban Mardaloescu2 ani în urmă
Comunicare prompta si serioasa. Andrei m-a ajutat pentru achizitionarea unei masini intr-o maniera sigura si profesionista.
Recomand!
Locații recomandate