/Valcea/Hotel

Yes Home

Calea lui Traian 355, Călimănești 245600, România

Yes Home
Hotel
4.3
143 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
68VQ+7V Călimănești, România
+40 753 137 137
yeshome.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Yes Home
Scrie o recenzie
Olimpia Copăcenaru
Olimpia Copăcenaru1 an în urmă
Totul la superlativ - personal foarte amabil, amplasare centrală, aproape de principalele obiective turistice, camere mari, curate, luminoase. Vom reveni cu mare plăcere.
Mihaela Dinu
Mihaela Dinu1 an în urmă
Recomand cu mare drag! Locatia este excelenta, aproape de atractiile turistice,gazda foarte amabila,zona linistita,camerele primitoare,curate si dotate cu toate facilitatile. Cu siguranta vom reveni.🙂
Emilia Dumitru
Emilia Dumitru1 an în urmă
Am fost cazati in iulie 2021, iar cand am ajuns acolo nu exista nici o recepție. Am sunat proprietatea, deoarece am rezervat prin Booking, dar la telefon ni s-a spus ca trimite o alta persoana, iar ulterior toata discutia a fost tratata cu aroganta. Din 2 camere rezervate, 1 era deja ocupata de o alta familie, si ni s-a oferit ce a mai ramas, o camera total diferita fata de ce ne asteptam. A urmat un raspuns sec: " daca nu ne convine, putem sa nu ne mai cazam" (adica 4 adulti +1 copil sa stam sa cautam la pas cazare in weekend). Zgomotul masinilor este foarte puternic, in special noaptea, blocul fiind pe strada principala. Dupa ce ne-am decazat, cam la 1 ora, anularea de pe Booking ne-a fost anulata de catre proprietar. De ce oare?? De menționat faptul ca nu ti se da bon fiscal/factura pentru banii achitati si poti achita doar cash cand te cazezi (fara plata online cand rezervi/card la sosire). Mare grija! Booking si alte instituții ale statului ar trebui sa ia masuri!
Cosmin Popp
Cosmin Popp1 an în urmă
Am ajuns, am completat formularul, am cerut factură si ne am blocat. Ca a murit mama nu stiu cui si ca nu poate emite factură. Ok trecem peste, plata cu cardul nu este posibilă asa ca am vrut o chitanță macar, pentru suma plătită cash. Evident ca nu s a putut nici acest lucru si mai pe scurt ne a înviat afara cu mențiunea finala, citez: "eu fac turism de 7 ani, nu mi spui tu mie cum se procedează".
Andreea Miron
Andreea Miron2 ani în urmă
Recomand cu mare drag Yes Home. Condiții foarte bune, curățenie, design frumos al apartamentului, dotat cu tot ceea ce ai nevoie pentru un sejur frumos.
Mulțumim doamna Flori pentru ospitalitate. Vom reveni cu siguranță!
Mihai Baidoc
Mihai Baidoc3 ani în urmă
Incep cu negativele, fiindca sunt putine:
Apartamentul nu are plasa de insecte la usa de la balcon (care este singura ce se deschide, geamurile sunt fixe) iar in zona sunt surprinzator de multi tantari. Alternativ, aerul conditionat merge foarte bine.
Cearsaful destul de mic pentru patul dublu.

Positive:

Materiale si utilitati de buna calitate, totul este solid la atingere, de la cat de usor se trage draperia pana la mobilierul folosit.
Dotarile precum plita pe gaz, masina de spalat si frigiderul maricel ajuta la creatia unei senzatii de "acasa".
Pretul competitiv.
Foarte curat.
AlyAlex
AlyAlex2 ani în urmă
Gazda super de treaba. Camera foarte curata si bine aranjata.
Dragos Adam
Dragos Adam2 ani în urmă
Curat, spațios, dotat cu tot ce este necesar.
Locații recomandate