/Valcea/Hotel

Themis

Calea lui Traian 461, Căciulata 240002, România

Themis
Hotel
3.9
119 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
784J+W6 Căciulata, România
+40 350 807 944
vilathemis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
George Lungu
George Lungu2 ani în urmă
Proprietar fara bun șimț, Am sunat la ora 21.30 sa intrb dacă are o camera libera,eram foarte obosit vedem împreună cu soția de la Baia Mare,răspunsul a fost unul foarte dur,la asta credeți ca va așteptăm pe dvs.programul meu s-a terminat la ora 8 ( ora 20) și a inchis telefonul.
Ii urez în mod special încă o pandemie speciala pentru el ca să poată sa falimenteze afacerea.
Elena Elisabeta Dorobantu
Elena Elisabeta Dorobantu2 ani în urmă
În descriere pensiunii scria de loc de joaca pt copii,nu am găsit acest loc,televizoare pe tub,vesela putina,administratorul nepoliticos la sfârșit,eliberare camere la ora 11 deși în prezentare scrie ora placări la ora 12.
Nykebo
Nykebo2 ani în urmă
E ok păcat ca nu are aer conditionat
Dyana Donoiu
Dyana Donoiu2 ani în urmă
Probabil in sezonul full este singura locatie libera!Este curat, insa mobilier vechi, cada dusului se cunoaste ca este invechita(risca sa se sparga), camerele nu au ac, nu au terasa....gazda mi s-a parut usor suparacioasa....sincer am inteles de ce se anulează cazarile acolo...in aceasta industrie trebuie sa fii mai ospitalier!
Cosmina Tanase
Cosmina Tanase4 ani în urmă
Am fost cazați 3 nopti. Gazda foarte neprimitoare si aroganta. In prima seara căldură aveam două ore, între orele 20-22, iar după ce ne-am certat cu proprietarul a vrut într-un final sa dea drumul. Curățenie nu era în totalitate, am gasit muște moarte pe jos, cabina de duș era infecta. La inceput, am negociat un pret, iar cand am ajuns ne-a cerut alti bani.Nu recomand! Mai ales stilul in care am fost tratați si modul in care ni s-a vorbit.
Elena-Angelica Roșu
Elena-Angelica Roșu4 ani în urmă
Am revenit anul acesta în perioada 5-9 august în Căciulata după mai mulți ani (în 2007 am stat la vila Themis) și, pentru că ne-a plăcut atunci această vilă, ne-am cazat tot la vila Themis. Ne-a întâmpinat o gazdă foarte primitoare, un domn educat, sociabil, care a contribuit mult la un concediu reușit oferindu-ne condiții excelente de cazare. Vila Themis: curățenie, eleganță, relaxare, totul la superlativ!
Matescu Nicolae Iulian
Matescu Nicolae Iulian6 ani în urmă
Totul organizat, curat, camera spațioasă, wifi puternic, la mansardă ar trebui montat un AC ... vara este cald iar noaptea zgomotul mașinilor nu prea te lasă să te odihnești cu fereastra deschisă. In baie o ventilare mai bună, in cabina de duș insistat mai mult la rosturile din partea inferioară a faianței.
Octav Deliu
Octav Deliu6 ani în urmă
am venit de pe strada, cautam o noapte de cazare. prima intrebare a fost cate nopti vreau sa stau, clasic pentru orice mare patron. daca stateam 16362 zile era ok. eu aveam nevoie de o singura noapte. putea sa zica te costa 5000 de lei pentru noaptea asta, dar a preferat sa fie arogant, nesimtit, sa nu accepte discutia. putea sa mai spuna " nu te pot servi dar uite peste drum, langa e alta cazare...." a preferat sa fie roman. nu recomand daca nu ai rezervare inainte, amabilitate zero la receptie. o experienta pur romaneasca.
Locații recomandate