/Valcea/Hotel

Lostrița - Pastravrie, Hotel & SPA

Str. Blidari 13B, Blidari 430002, România

Lostrița - Pastravrie, Hotel & SPA
Hotel
4.4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJF6+JQ Blidari, România
+40 262 270 216
lostrita.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mariana Ciontos
Mariana Ciontos2 ani în urmă
Cand am rezervat,am sunat si am anuntat ca suntem familie cu doi copii de 2 respectiv 10 ani,mi s-a spus ca, camera costa 350 ron..cand am ajuns mi sa cerut 400 pe motiv ca atat e pe booking costa atat..desi ca leam explicat ca de aceea am sunat,sa obtin pret fara a mai plati la booking,degeaba. Mi s-a dat o camera cu pat matrimonial si un pat de o persoana care era de fapt din doua saltele puse una peste alta. Cardul de la camera nu inchidea usa,mam dus la receptie domna stia,mia dat o cheie care nici aia nu inchidea..am stat asa cu usa deschisa,clima in camera era stricata,am dormit cu 31 de grade in camera,la piscina concentratia de clor era foarte mare,au vomitat din cauza asta 6 copii,printre care si ai mei,am anuntat..nu intereseaza pe nimeni. E vorba de camera 206,vineri,cand tot etajul 2 a fost ocupat de noi,mai multe familii de prieteni.Micul dejun in schimb foarte bun si hotelul e foarte frumos ..in rest praf . Am uitat de preturile la mancare,exagerat de mari! Fain dar nu mai vin!
Cosma Alexandru
Cosma Alexandru2 ani în urmă
Atmosferă superbă! Mâncare foarte bună.
Am văzut că mulți se plâng de prețuri. Calitatea serviciilor justifică prețul. Alții se plângeau de personal bădăran. Nu am întâmpinat neplăceri. A fost o experiență foarte plăcută. Vom mai reveni.
Alina Mihali
Alina Mihali2 ani în urmă
Imi pare rău dar calitatea serviciilor la Lostrița scade de la an la an, incepând de la lipsa de profesionalism a ospătarilor care ne-a intâmpiat sunându-ne : "Atâta timp cât avem mese goale jos, nu servim la etaj" la modul imperativ nu ca și recomandare! Aseară la Lostrița am mâncat "icre" îmbâcsite de ulei (o maioneză)iar icrele lipseau...probabil că imi trebuia o lupă, iar prețurile exorbitante de parcă am fi servit fructe de mare. Atenție, prețurile în meniu sunt la 100gr(scris micuț, pt. a induce în eroare consumatorul). Totul a devenit comercial! Păcat de locație. Nu recomand!!!
Târnovean Raluca
Târnovean Raluca2 ani în urmă
Am revenit pentru a2-a oara anul acesta 🥰 Nici un minus!
Totul la superlativ! Mâncare foarte bună și porții mari,personal amabil și prietenos,locație minunată!Restaurantul și camerele sunt decorate cu bun gust și sunt foarte curate! Spa-ul este foarte bine încălzit și îngrijit. Cu siguranță o să mai revenim cu drag!🤗
Ioana-Andreea Nicorici
Ioana-Andreea Nicorici2 ani în urmă
Hotelul este superb, intreg conceptul cu bun gust: camerele, spa-ul, restaurantul. Totul spatios si cu design modern. Obiectii: ospatarul care ne-a servit cina, deloc ospitalier iar seara, nu a fost apa calda la dusul de la spa, dornici sa facem dus in camera, am constatat ca era aceeasi problema: apa doar rece. S-a rezolvat abia dupa aproape o ora. Asta chiar a fost total enervant.
Ionut-Radu Buhai
Ionut-Radu Buhai2 ani în urmă
Un loc perfect pentru relaxare alături de prietenii și familia ta. Merită încercată această locație!
Costel GHEORGHIU
Costel GHEORGHIU2 ani în urmă
Preturi mai ceva că în vest,o parte din personal vin să te servească cu viteza melcului și cu masca sub bărbie
Bogdan Lucaciu
Bogdan Lucaciu2 ani în urmă
Locatie excelenta! Realizat totul cu stil, curatenie, camere impecabile. Meniul in mare parte este bazat pe peste dar mancarea este foarte buna. Singurul minus este piscina, apa contine foarte mult clor. Recomand pentru un weekend de liniste.
Locații recomandate