/Tulcea/Hotel

Pensiunea lebada

Mineri, România

Pensiunea lebada
Hotel
4.3
542 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5P9M+5M Mineri, România
+40 755 937 641
pensiunea-lebada.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihai Marcu
Mihai Marcu2 ani în urmă
Frumos,curat ,personalul amabil iar bucătăria,meniul super.Felicitari.
Alina ieremia
Alina ieremia2 ani în urmă
Pensiunea este curată,mancarea buna,dar s a simțit un miros pestilential probabil din cauza lacului rezidual de bauxită din apropiere!!!
Din păcate,nu ne am putut odihni,a trebuit sa suportam muzica data la maxim deoarece au fost organizate petreceri in doua seri consecutive🥴
Diana Bartok
Diana Bartok2 ani în urmă
Locație foarte draguta, mancare buna si personalul foarte dragut.
Parvu George
Parvu George2 ani în urmă
Nu am fost multumiti.Servirea a fost ....ok.,im schimb pestele(am comandat peste),nu a fost proaspat.Noroc cu usturoiul , ca alfel il lasam in farfurie.De foame si cu usturoi ....,l am mancat.
Mugur barosu'
Mugur barosu'2 ani în urmă
Dacă țineți la sănătatea voastră, ocoliți piscina cu tobogane(restaurantul nu intră în discuție pentru că are doar fast-food semi-preparat).
1. Halda de șlam a combinatului de alumină este cam la 100 de metri depărtare și vă imaginați când bate vântul, efectiv simți că nu mai poți respira, praful toxic de culoare roșie acoperă tot.
2. Apa din piscină era murdară și asta să nu spun jegoasă rău. Patronii de acolo nu cred că au auzit de soluții speciale pentru curățarea piscinelor ori maximizează profitul în detrimentul sănătății clienților.
3. Așa zișii tineri (unii mai colorați) sar în piscină inclusiv de pe aleea ce duce la pensiune, fără ca cineva din staff-ul piscinei să intervină.
4. Toaletele lasă de dorit în ceea ce privește curățenia și săpunul lichid lipsea cu desăvârșire.
Per total nu recomand nici dușmanilor.
Bira Aurelia
Bira Aurelia2 ani în urmă
Frumos pt cei ce stiu sa se distreze .
Cu toate că are 3 topogane nu functioneaza decât 1 singur in anumite perioade de genul 1 ora da 1ora facanduse o coada imensă la ele iar cand ajungi sus ingheti stand la coadă riscând să te capeți si cu altceva gen raceli otite......
Felicia Alexandru
Felicia Alexandru2 ani în urmă
Va recomand piscina dar nu si restaurantul. Am asteptat o ora pentru o pizza cu restaurantul aproape gol iar comportamentul ospatarilor care stau la masa in sala cu clientii si fac mai multa galagie decat clientii nu este deloc placut.
Iulia Cuzmin
Iulia Cuzmin2 ani în urmă
A fost minunat acolo. Liniste, curatenie si ne.am simtit foarte bine
Locații recomandate