/Tulcea/Hotel

Obreja

Movilita nr. 1, Parcheş 906100, România

Obreja
Hotel
4.7
114 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6H8X+33 Parcheş, România
+40 746 061 323
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marian Marcu
Marian Marcu2 ani în urmă
Foarte frumos
Romica Fratila
Romica Fratila2 ani în urmă
Super,liniște, curățeniei seriozitate
Dinu Condy
Dinu Condy2 ani în urmă
Super tare va recomand câteva zile de linisre
Doru Viorel Ursu
Doru Viorel Ursu2 ani în urmă
Pt plaja si pescuit este foarte Ok liniste apa la 5 m de pensiune se poate pescui in voie si plimbarile cu barca sunt mirifice
Victor Arabagian
Victor Arabagian2 ani în urmă
Cum spune si numele, locul este pentru dormit (cind ai norocul sa nu ai un grup care sta la corturi și petrece la 4:00 dimineața). Locația este de invidiat; restul poate sa fie îmbunătățit. Am călătorit prin multe tari, și localități și puncte de agrement din Romania. Acest loc are natura și amplasarea de partea lui. Ii lipsește un gospodar turistic gata sa anticipeze și sa ofere nu numai o camera sau loc pentru cort și ustensile in bucătărie dar si servicii și prezenta de spirit la un preț cu bun simt. Am făcut marea greșeală de a solicita o masa de prinz care a constat dintr-o supa de caras, caras prăjit și mămăliga. Pentru 50 RON de persoana m-am mulțumit cu mămăliga. Micul dejun a fost o experiența unica: 25 RON pentru un ou ochi, o bucățică de brinza, doua felii de roșii și o felie de salam. Pe scurt, aduceți-vă mincare de acasă sau mâncați la pensiunea Lebădă in satul Mineri.
Camerele au fost foarte curate dar mirosul de la scurgere/ canalizare a fost puternic. Nu am găsit nici un cuier pentru haine sau prosoape, Camerele avind un spațiu f limitat. Televizorul era o decorație in perete care nu făcea nimic decit o pata de lumina albă.
Cristian Jercaianu
Cristian Jercaianu2 ani în urmă
O locatie deosebita unde poti imbina multe activitati, evident plimbarile cu barca cu vasle/ canoe si pescuitul recreativ sunt cele mai la indemana, dar poti alege sa explorezi la picior imprejurimile, dealurile din zona iti ofera o priveliste inedita asupra lacurilor din zona.
Dat fiind ca aceasta arie face parte din Delta Dunarii, pentru pasionatii de pasari este o locatie perfecta de birdwatcing, mai ales ca nu este traficul infernal de barci din delta propriu-zisa.
Cat despre pensiune, mi-a placut camera in care am stat, spatioasa, curata, pat confortabil, diverse locuri unde te poti relaxa: terasa, sezlong, leagan, mini-piscina, foisor.
Mi-a placut mult ideea de a avea la dispozitie o barca oricand doresti.
Dumi (gazda)este super de treaba si iti pune totul la dispozitie, cu siguranta voi reveni.
BMS Bms
BMS Bms2 ani în urmă
Pensiunea este in cea mai linistita locatie, departe de drumul principal, cu iesire direct la apa. Curtea foarte mare. Gazdele foarte amabile. Am putut folosi barcile cu vasle sa ne plimbam dar si pentru pescuit, totul a fost superb. Cu sigiranta vom reveni
Zoran Stefan
Zoran Stefan2 ani în urmă
Este o casa minunata cu foarte multe facilități, curățenie și o gazdă pe cinste , recomand cu incredere
Locații recomandate