/Olt/Hotel

Vila Mădălina

Strada Tudor Vladimirescu 192, Prajila 245200, România

Vila Mădălina
Hotel
4.2
87 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
35MF+8R Prajila, România
+40 748 819 866
crasmaradului.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cezar seidacariu
Cezar seidacariu2 ani în urmă
Ai tot ce iti trebuie, oameni primitori, mancare buna, liniste, curatenie, o companie placuta, voi recomanda ci placere locatia, voi reveni
Dan-Marian Joiţa
Dan-Marian Joiţa2 ani în urmă
Camera spațioasă
contra : de schimbat o garnitură la para de dus, de văzut ce are salteaua și de diversificat meniul
Dumitru Mocanu
Dumitru Mocanu4 ani în urmă
Am avut un sejur de 6 zile la aceasta vila, la sfarsitul lunii mai a acestui an, sejur pe care nu il putem uita curand si aceasta datorita amabilitatii deosebite a doamnei Lidia si sotul acesteia, domnul Costel si a conditiilor de cazare si masa oferite de acestia. Recomandam cu toata sinceritatea sa incercati un sejur la aceasta vila si nu veti regreta. Locatia vilei vis-a-vis de Hotel Palace ofera o priveliste minunata, care te incanta. Vom reveni, ori de cate ori ne vom putea permite.
Bianca Mihaela
Bianca Mihaela5 ani în urmă
Gazdele sunt tare simpatice, i-au dat sarbatoritului o sabie ca sa taie ditamai tortul pe care il cumparasem din alta parte. Mic dejunul este gustos, include omleta, oua, carnaciori, crenwusti, iaurt, unt, gem, branza, cascaval, sunca, ne-au dat un fel de prajitura casei facuta de ei, lapte. Cafeaua este insa diluata. Peretii sunt subtiri, se aud bataile, bocaniturile, etc. Uneori usile nu se inchid bine si ai impresia ca ai fantome in camera, se deschid singure daca nu le trantesti putin. In fiecare zi au luat gunoiul, au si facut patul cand il lasasem nefacut, dar nu au maturat. Hartie igiena cata vrei. Se poate pune un pat suplimentar in fiecare camera. Camerele au balcon. Sa nu sariti in paturi, exista riscul de a se rupe scandurile pe care e pusa salteaua. Apartamentul are 2 camere si un hol, o baie, nu e f spatios, dar suficient ca sa ai loc sa te simti bine. Un minus ar fi luminile difuze din camere, de la car ne durea capul. Pt un grup de aproape 50 elevi, nu prea s-a justificat pretul de 100 lei pe noapte cu mic dejun, fiind 3 pers in camera.
Alin Constantin
Alin Constantin6 ani în urmă
O locație minunată,linişte,aer curat,privelişte deosebită. Proprietari foarte amabili,camere foarte curate. Aici am mâncat cea mai bună pastramă de berbecuț pe platou de lut făcută la cuptor! Felicitări gazdelor! Un loc în care revin cu plăcere.
Mihai Surdulescu
Mihai Surdulescu2 ani în urmă
Madalina Pension is a little guest house, owned and managed by a nice family – the two husbands and their grown-up son and daughter, who made their best to spoil their guests. The place is near the beautiful park in Govora, 1 minute walk around the Palace Hotel, on a main street intersection, very easy to access and with a roomy yard for parking 5 to 7 cars. The rooms are comfortable and clean, with nice balconies, TV, free Wi-Fi, refrigerator etc. We went in winter weather and the radiators worked full time, it was really hot inside. The yard has a playground for children, a barbecue place and some little enclosure with beautiful pheasants, rare pigeons, rabbits and a special breed of small hens and cocks, a real treat for children. Of course there are friendly cats and little dogs waiting to be petted. The pension offers a copious breakfast and in the same place is a lovely little place for eating called Crasma Radului (Radu’s Pub) for lunch or dinner. The list of dishes is scarce, but the food is fresh, very well cooked and plenty. Aside the list can be made special orders – we got a big fresh fried trout, first quality, and special salads. Govora is nice to visit and there are lots of tourist spots nearby, on a range from 15 to 50 km, waiting to be discovered and admired. The owner of the pension can give you very useful ideas and tips for a ride. And, very important, they were from a minority which had the nerve to function even in pandemic times.

Pensiunea Mădălina este relativ mică și este deținută și îngrijită de o familie – mama, tatăl și fiul și fiica (mari), care au făcut tot posibilul să-și răsfețe oaspeții. Este localizată lângă frumosul parc al Govorei, vis-a-vis de hotelul Palace, la o intersecție a străzii principale – ușor de ajuns cu mașina sau pe jos. Au o curte spațioasă, cu cel puțin 7 locuri de parcare. Camerele sunt confortabile și curate, cu balcoane, TV, Wi-Fi gratuit, frigider etc. Noi am fost pe vreme rece și umedă și caloriferele au fost chiar excesiv de calde. Curtea are loc de joacă pentru copii, loc de grătar și niște țarcuri cu fazani, specii deosebite de porumbei, iepuri și niște găini și cocoșei pitice, de munte – un răsfăț pentru copii. Bineînțeles că există și pisicile și cățeii de rigoare care abia așteaptă să fie mângâiați. Pensiunea oferă un mic-dejun copios și tot acolo este și Crâșma Radului, amenajată ca o cramă, pentru prânz și cină. Lista de bucate este scurtă, dar alimentele sunt proaspete și bine gătite și se pot obține și feluri speciale la comandă – am mâncat un păstrăv proaspăt grozav și niște salate speciale. Govora merită vizitată și există multe obiective turistice în vecinătate, de la 15 la 50 km distanță. Patronul pensiunii vă poate da sugestii utile în acest sens. Și, foarte important, aceasta este una dintre puținele pensiuni care au avut curajul să funcționeze și în aceste vremuri de pandemie.
Mitica Mustata
Mitica Mustata2 ani în urmă
Locația este vis-a-vis de Hotel Central.
Este o vilă cu multe camere, cu un restaurant destul de mare în interior și terasă rustică la exterior. Are o curte generoasă unde puteți admira păsări și animale frumoase. Tot în curte se află și un grătar. Aerul este foarte curat, bogat în ozon, În spatele hotelului de peste drum este “Aleea inimilor” unde, o plimbare este foarte indicată pentru energizare. Gazdele, familia de proprietari, sunt foarte amabile, gata să vă îndeplinească orice dorință referitoare la băutură și mâncare. Prețurile sunt destul de mici, convenabile. Rezervați și nu veți regreta.
Coni Dumitrescu
Coni Dumitrescu2 ani în urmă
Un loc extrem de primitor, curte spațioasă, pădurice, grătar, camere mari și curate, ospitalitate de nota 20!
Restaurant suficient de mare pentru o mini petrecere, gastronomie excelentă!
Locații recomandate