/Maramures/Hotel

Păstrăvăria Alex

89, Mara 437137, România

Păstrăvăria Alex
Hotel
4.5
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PRX8+G8 Mara, România
+40 749 990 042
pastravariaalex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Păstrăvăria Alex
Scrie o recenzie
Andrei Toca
Andrei Toca1 an în urmă
Este o locație excelentă, într-o zonă minunată a României.

Cu ce pot să încep? Cazarea exemplară, camere foarte călduroase (am stat în sezonul rece) și curate, mâncarea excelentă, servirea ireproșabilă, iar personalul foarte amabil.

Vom reveni oricând cu plăcere. Felicitări echipei din cadrul Păstrăvăriei Alex!
Cristi Ap
Cristi Ap1 an în urmă
Pentru prima data dupa foarte multe incercari am descoperit un loc autentic 100% cu niste oameni de vis servicii la cel mai inalt standard si conditii de excepție.
Mancarea extraordinar de buna si in cantități foarte mari pe saturate pentru orice tip de consumator.
Un program de Craciun superb recomand cu incredere maximă
!!!
Dan Berinde
Dan Berinde1 an în urmă
Mâncare foarte bună, după pandemie prețuri piperate 50 Lei un pește fără garnitura .
😕😨😱
Cozneac Raul
Cozneac Raul1 an în urmă
O mâncare excelentă, nu am încercat de toate dar păstrăvul, foarte bun. Și porții mari de tot, dar servirea ireproșabilă, personal amabil, drăguț, foarte frumos. Au o pâine de casă dumnezeiască, am mâncat un coș plin alături de mujdei care si el la randul lui fain făcut. Priveliștea e frumoasă, poți sa vezi păstrăvii, curățenie, ordine; un local tipic moroșan din lemn cu arhitectura tradițională. Recomand cu căldură!
Andrada pop Andrada
Andrada pop Andrada1 an în urmă
Toată locația este foarte plăcută și rustica. Personalul foarte amabil și la dispoziția clientului. Copiii nu au avut răbdare sa stea la masa și s-au jucat prin local dar nu li sa interzis sau atras atenția de către personal. Se poate lua masa și afara și înăuntru. Mâncarea este delicioasa și spațiul interior este curat. Recomand cu încredere!
Zaharia Gabriela
Zaharia Gabriela2 ani în urmă
Peisaj de vis, cu multa zapada!!! Am fost cazati 3 nopti cu mic dejun inclus, intr-o camera spatioasa, curata, cu vedere superba! Micul dejun foarte gustos si mai ales abundent, si celelalte mese au fost bune, am mancat cei mai buni papanasi!!! Doamnele care ne-au servit au fost foarte amabile, prietenoase, zambitoare si ne-au facut sa ne simtim ca acasa! Speram sa mai avem ocazia sa ne reintoarcem, desi e foarte departe, suntem din Galati.
TAMAS SIMION
TAMAS SIMION2 ani în urmă
O locație frumoasă. Uneori destul de aglomerată . Mâncarea de foarte bună calitate : icre , ciorbe , păstrăv + papanași...iar porțiile sunt foarte mari. Uneori personalul este depășit și unele reacții ale angajaților sunt ciudate ...
Cornel filip
Cornel filip2 ani în urmă
Tot ce am mâncat a fost foarte bun, unul din cele doua locuri din țara asta unde am mâncat foarte bine la un preț normal, recomand cu toată încrederea!
Locații recomandate