/Harghita/Hotel

Tornácos Vendégház

Berényi Margit utca 1, Vlăhița 535800, România

Tornácos Vendégház
Hotel
4.6
72 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8GRG+G6 Vlăhița, România
+40 744 595 065
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Uzonovici Mati matilda
Uzonovici Mati matilda5 ani în urmă
Stațiunea balneoclimaterică este așezată pe valea râului Homorodul Mare și a pârâului Băilor, între Odorheiu-Secuiesc și Miercurea-Ciuc. Apa izvoarelor cu apă curativă a fost cunoscută și folosită încă din timpul ocupației romane. Dezvoltarea localități și-a luat avânt în secolul 19, când s-au captat izvoarele,
s-au construit vile, restaurante, alei și pavilioane pentru fanfare. În timpul comunismului vilele particulare au fost preluate de stat, și din păcate, după revoluție, starea lor s-a degradat considerabil.
Numele celor 12 izvoare de apă minerală aflate în stațiune a fost uitată sau schimbată dealungul anilor. Apa ușor carbogazoasă, sănătoasă și foarte gustoasă a celor mai cunoscute izvoare, Lobogo si Maria este însă foarte apreciată și consumată de foarte multă lume și în zilele noastre.
Restaurantul, pensiunea și centrul de recreere poartă numele celui mai cunoscut izvor, Lobogo.
Apa minerală a izvorului Lobogo este ușor carbogazoasă, clorosodică, alcalină, feruginoasă, hipotonă, și este recomandat ca și terapie pentru afecțiuni, precum gastrite cronice cu hipoaciditate al intestinului subțire și gros, afecțiuni cronice ale ficatului și căilor biliare.
Florin Popa
Florin Popa2 ani în urmă
Camera micuță dar cochetă; si totul curat; mic dejun îndestulător, gazde amabile și la dispoziția clienților. Notele pe booking (9,4) sunt pe deplin meritate. Felicitări pentru ciubăr și pălincă 😀😆😀.
Mulțumim!
Paul Radu
Paul Radu2 ani în urmă
O locație drăguță, oameni primitori.
Camerele sunt ok, aveți și frigider cu minibar, ușile nu sunt izolate fonic, se aude traficul din stradă.
Micul dejun este bun, îndestulător, dar așteptam mai multe produse locale naturale.
Foarte interesant și de nota 10, este ciubărul cu apă caldă, situat afară, în care te poți relaxa și care poate acomoda lejer patru persoane. Tot acolo găsiți și tot ce vă trebuie să încingeți un grătar, dacă aduceți carnea voi.
Oricum, prețul este unul corect, zona este frumoasă.
Elena-nicoleta
Elena-nicoleta2 ani în urmă
Pozitiv: Curățenia și atât!. Negativ: Ceea ce scrie in descrierea camerei este total eronat. Ajungi la cazare intrii in camera și rămâi șocat, camera trebuia sa aibă 20mp, 2 paturi duble deoarece am rezervat o camera cvadrupla. Salteaua foarte subțire, A 2 a zi când te trezești ai corpul înțepenit pentru ca dormi pe lemn nu pe saltea. Rușine din partea proprietarului pentru ca ne-a luat banii pe o camera cvadrupla deși am stat intr-o camera dubla. O alta chestie ciudata, am stat cu prietenul meu pe terasa la o bere și cât am fumat câteva țigări și după ce am terminat, am făcut curat și ne-am dus in camera sa dormim( interval 23-1). După câteva minute proprietarii au început sa iasă și sa verifice după noi. Timp de 20 de minute au tot umblat prin curte. Foarte ciudat a fost pentru noi sa auzim pași și sa vedem pe geam cum sa aprind luminile și suntem verificați. Nu recomand aceasta locația sub nici o forma! A fost cea mai proasta alegere pe care am făcut-o la cazare!.
Cami
Cami2 ani în urmă
Pozitiv: Amabilitatea gazdei si recomandarile ei unde sa mancam, unde sa mergem. Micul dejun a fost delicios si bogat iar cafeaua foarta buna. Va recomand sa va opriti aici.. Negativ: Nu a fost nimic care nu mi-a placut.
Evelinne
Evelinne2 ani în urmă
Pozitiv: Totul a fost minunat: primirea calduroasa din partea gazdelor, amabilitatea intregului personal, curatenie desavarsita cu camere bine aerisite, liniste si relaxare, parcare sigura in curte, mic-dejun bogat si gustos si pretul atractiv. Oricand am sa revin cu placere!.
Ioana Ciută
Ioana Ciută2 ani în urmă
O experiență foarte plăcută! Gazde primitoare, cameră curată și cu tot ce ai nevoie, mic dejun bogat, accesul cu animale de companie permis și baie la ciubăr! O să revin cu drag!
Emil
Emil2 ani în urmă
Pozitiv: Proximitatea ștrandurilor cu Spa termala Ciubarul de la pensiune Micul dejun bogat. Negativ: Nimic de comentat.
Locații recomandate