/Dolj/Hotel

Hotel Bavaria

Strada Caracal 3, Craiova 200347, România

Hotel Bavaria
Hotel
4.1
353 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R63+J4 Craiova, România
+40 251 414 449
hotel-bavaria.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihai Gabi- Ionuț
Mihai Gabi- Ionuț2 ani în urmă
Confortabil, căldura și personal de 5 stele . Voi reveni cu plăcere. Vă mulțumesc!
David Duta
David Duta2 ani în urmă
Care scriu recenzii proaste la acest hotel nu au dreptate absolut deloc ce cameră cu gândaci ce alea.Am avut o cameră curată Baia extrem de curată și mâncarea foarte bună! Personal amabil. Deci cei care scriu recenzii proaste sunt doar niște ceferiști! Mare rușine!
Manolescu cornelia maria
Manolescu cornelia maria2 ani în urmă
Dnul dela recepție este arogant și mi-a dat informații la tel greșite în legătură cu tarifele percepute. Când am ajuns nu mi-a prezentat o lista de preturi, motivând ca nu exista. Am insistat și pana la urma a scris una la calculator in fata mea,cu preturi.o voi fotografia și o trimit sa o vedeți. Eu am cerut singl, dar mi-a spus ca are același preț ca și când ar fi doua persoane. Am plecat la hotel Helin Centru, unde voi sta încă trei zile. Am fost cu totul altfel primita. Da ,acesta este cu adevărat in centru. Nu cum dnul din H. Bavaria m-a derutat ca este la 5 min de centru.aci are în preț inclus mic dejun bufet. La H. Bavaria dimineața când am vrut sa mananc mi-a spus ca nu are restaurant , ca ar fi trebuit sa anunț de seara ca să pregătească. Toate hotelurile au mic dejun inclus. Nu recomand hotelul nicio stea nu merita.
Valentin Slivinschi
Valentin Slivinschi2 ani în urmă
Un hotel cu pretenții de 3 stele dar cu mobilier jupuit, cearșafuri tocite, ferestrele nu se deschid pe batant și fără plasa țânțari, la ultimul etaj niște gauri în tavanul de rigips de pe hol, pe casa scărilor o fereastra mare deschisa fără nicio protecție, poate cădea oricând un copil de la etajul 3, cred ca primesc animale de companie, de la camera vecina latră un câine, în schimb au investit în sistem de televiziune cu opțiune vizionare filme, mai bine schimbau lenjeriile, în afara de un preț bunicel și cât de cât aproape de centru, nu recomand
Cristian Nitu
Cristian Nitu2 ani în urmă
Camera Curata, personal civilizat, zona centrala putin circulata noaptea, aproape de centrul vechi, mic dejun bun. Singura problema este parcarea, dar gasesti loc la cca. 100 m de hotel, langa un parc mic.
Alex alex
Alex alex2 ani în urmă
Hotel banal de provincie, in nici un caz de 4 stele, micul dejun este la cerere contracost si destul de saracacios.
Dana Ceusescu
Dana Ceusescu2 ani în urmă
Raport calitate preț foarte bun. Mic dejun decent. Camere curate. Personal amabil.
Elena Toanta
Elena Toanta2 ani în urmă
Oribil, în primul rând gândacii în cameră imposibil asa ceva ,frigiderul efectiv murdar, perdea ruptă, praf pereții murdari , pervazul murdar , păianjenii dacă as întra în inspecție la acest hotel nu ar trece auditul (un control ) am lucrat în regim hotelier ca și manager și țineam un staff enorm de pare în spate dar curățenia era perfectă, impecabilă pot spune orice control îl luam cu 10 . De aceea am fost și avansată pe acest domeniu. NU SE POATE NUMI HOTEL DE 4 STELE EFECTIV !!!
Locații recomandate