/Dambovita/Hotel

Casa Domnească

Strada Arsenalului 2, Târgoviște 130021, România

Casa Domnească
Hotel
3.9
210 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WFF5+JP Târgoviște, România
+40 722 468 450
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Sammy Cha
Sammy Cha2 ani în urmă
Dacă nu ai alt loc de cazare.. E ok. Toaleta e atât de îngustă.. Se vede treaba ca nu era în proiectul inițial 🙄
ZeTuL _69
ZeTuL _692 ani în urmă
Are o mâncare de parcă au scăpat o găleată de sare în ea, desertul este oribil cu gust de carton și piureul are bucăți de cartofi de 4 metri, însă painea este buna
MC Flow88
MC Flow882 ani în urmă
De la intrare recepția nu știa de rezervare! La recepție sunt preturi afișate și ei cer alt preț! Camere ne aerisita.. m a întâmpinat în camera un gândăcel... baia nu mai zic... siliconul de la dus mucegăit, miros de ghena..si sa nu mai zic ca am așteptat 20min noaptea 20 min dimineața sa vina apa calda! Cu o presiune ,, de ziceai ca ma bat cu pistol cu apa din 2000" paturi ce scârțâie rau de tot... praf și mizerie. Urat rau.. unde e HORECA de alta data?
Alexandra Nistor
Alexandra Nistor2 ani în urmă
Baile arata foarte rau!🤮🤮 Scrie ca sunt dezinfectate, dar nu prea cred!!! Cumnata mea a cumparat la micul dejun un cappuccino vienez si a gasit ceva in el nici nu pot explica ce era, dar foarte dezgustator!!! Asta ne-a stricat dimineata!!! Cu siguranta nu mai revenim niciodata!! NU RECOMAND!!!❌❌⛔️
Ionut Agape
Ionut Agape2 ani în urmă
Nu recomand. Mai bine dormeam în fata în parcare, m-am pus în pat sa dorm și patul scârțâie dintre toate părțile, dacă vrei sa te odihnești mai bine dormi pe jos, plus ca dacă vrei sa îți începi ziua cu o cafea gustoasa încercați în alta parte findca aici o sa găsiți OZN-uri în cafea. Nu meritați nici măcar 1 stea dar păcat ca nu pot sa dau cu minus. Fiți mai atenți și mai investiți înapoi din bani pe care ii luați de la clienți, nu doar în buzunarul vostru. Aaa și sa nu uit de AC care ar trebui sa funcționeze dar poate doar la mașină mea findca la voi e pus doar de decor. Cu siguranță nu o sa mai revin și sper ca toți care o sa citească recenzia mea sa se gândească de 100 de ori unde o sa se cazeze. SA VA FIE RUSINE NU SUNTETI PROFESIONISTI.
Jean-Noël Soissons
Jean-Noël Soissons2 ani în urmă
Am mâncat foarte bine pentru un preț rezonabil: ciolan și păstrăv. Totul era gustos, bine prezentat. Serviciul a fost si impecabil. Recomand locul asta drăguț cu o mâncare tipic românească.
Marilena Niculae
Marilena Niculae2 ani în urmă
Am dormit 1 noapte. Camera 7 are o fereastră mică, situată mai sus de înălțimea unui om mediu, dar nu s-a deschis, deci n-am putut sa aerisim. Oricum, vedere nu există, fereastra da spre un alt corp de clădire. Baia are o fereastra cât palma, care se deschide spre o aerisire. Dar, camera e curata, cu trei paturi. Restaurantul nu e deschis în weekend. E foarte bine plasat, aproape de centrul vechi. Evitați camera 7.
Radu Chiorean
Radu Chiorean2 ani în urmă
Curat dar în unele camere e un miros datorita distantei de 30 cm fata de zidul clădirii vecine
Locații recomandate