/Cluj/Hotel

Bellagio

Strada Mihai Veliciu 39, Cluj-Napoca 400451, România

Bellagio
Hotel
4.7
334 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ94+3P Cluj-Napoca, România
+40 748 129 138
pensiuneabellagio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alexandra Vranau
Alexandra Vranau2 ani în urmă
Am rezervat cu mic dejun inclus,care a fost bun,mai ales omleta proaspăt!În tot localul curățenie și foarte cald!Personalul foarte amabil!Singurul minus ar fi prosoapele,care ar cam trebui schimbate și frigiderul, care poate ar fi mai bine de pus într-un dulap(făcea zgomot la pornire).În rest,recomand și dacă va fi ocazia voi reveni!
Corina Pop
Corina Pop2 ani în urmă
Foarte curat în cameră, servicii ireproșabile. Pensiunea se află intr-o zonă liniștită, dar foarte aproape de centrul orașului.
Janeta Varzaru
Janeta Varzaru2 ani în urmă
Locatia se afla intr-o zona linistita, dispune de parcare privata gratuita, personalul este extrem de amabil, micul dejun variat si delicios, mini bar in camera. Nota 10+ pentru curatenie, lenjerie si prosoape, comfortul din camera.
Zoltan T
Zoltan T2 ani în urmă
Zonă liniștită întrerupt periodic de decolările de pe aerop. intern. Cluj deranjul este neglijabil. Gazdă atentă organizată găzduire organizată. Calitate preț ofertă deosebită.
15'-20' minute de centru mers lejer.
Recomand Booking posbilitatea de a face rezervare fără plată sau garanții cu card găsirea unei soluți și pt. cei care nu au card în lumea asta "virtuală".
Recomand să-l alegeți nu veți regreta.
Voi reveni cu drag.
Ancuta Sale
Ancuta Sale2 ani în urmă
Este foarte curat, elegant, mochetat, baia cu dus, acces pt persoanele dependente de scaun rulant, tv, wifi, și se poate dormi bine fiind ușor ferit de zgomotul orașului!Recomand!
Florin Chiper
Florin Chiper2 ani în urmă
Locație în centrul Clujului, 10 minute pe jos de centru, curata, moderna cu personal foarte amabil. Micul dejun bogat și cu produse de calitate.
DOMUTA CRINA
DOMUTA CRINA2 ani în urmă
Dacà doresti un loc linistit,curat,si potrivit pentru tineri si familisti aceea este Pensiunea Bellagii! Le ofer 10 stele din 5! Multumim pentru primire si sustinere!!
Lungu mihaela
Lungu mihaela2 ani în urmă
Felicitari doamnei din receptie( din 31.01.2022) pentru tot, foarte amabila si saritoare.
Locatia este superba, aproape de Clinica Interservisan, se afla intr-o zona linistita, dispune de parcare privata gratuita, internet, personalul este extrem de amabil, micul dejun variat si delicios, mini bar in camera, preturi de bun simt atat pentru cazare, minibar cat si pentru mic dejun. Felicitari pentru curatenie, lenjerie si prosoape, comfortul din camera, baie, caldura. Nota 20, vom mai reveni in locatia dvs. Va multumim din suflet! Fam Popescu
Locații recomandate