/Buzau/Hotel

Complex Turistic Măgura

Str Mihai Viteazul, Nr 250, Com, 127320, România

Complex Turistic Măgura
Hotel
4.5
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7HC3+HX Pârscov, România
+40 728 307 289
complexmagura.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ruxi Jitianu
Ruxi Jitianu2 ani în urmă
Profesionisti,mi-a placut!Recomand!Apreciez ca era curat,nou si in mod special ca aveau agatatori pentru prosoape la baie,care,culmea,nu cadeau! Asa ceva mai rar,din ceva motiv necunoscut majoritatea hotelurilor si pensiunilor ignora acest aspct,fac economie sau nu stiu ca oamenii trebuie sa isi agate prosoapele.Complex Magura are atentie si la acest detaliu.Angajatii super,norme Covid bine respectate,mancare buna.
Iulia Gafton
Iulia Gafton2 ani în urmă
După 2 ore de mers, ajungem la destinație. La recepție nu e nimeni, după 20 de minute vine și recepționera foarte agitata, care ne spune ca nu mai sunt locuri, deși cu o zi înainte făcusem rezervare. Pana la sosirea dânsei, mai erau persoane care așteptau sa facă check out ul fiind nemulțumiți de apa rece de la piscina, ca saunele nu sunt puse la dispoziție și ca la jacuzzi deși trebuia sa funcționeze 30 de minute, mergeau doar 10 minute și as mai putea adauga dar e destul de suficient. Am plecat dezamăgiți datorita neseriozitatii, dar mai ales datorita personalului irascibil care a și înjurat nelimitat în limba italiana, probabil crezând ca nu vom înțelege.
Alexandra pruteanu
Alexandra pruteanu2 ani în urmă
Complexul este in totalitate renovat, camerele sunt spatioase, foarte curate si aerisite.

Am fost la ei in perioada revelionului iar petrecerea a fost foarte bine organizata si mancarea pentru toate gusturile.

Zona SPA foarte curata.

Personalul amabil.

Camerele din primul corp nu sunt bine antifonate, acesta fiind singurul lucru care nu mi-a placut.
Adriana R
Adriana R2 ani în urmă
Camere curate, micul dejun (inclus) destul de variat.
Unicul dezavantaj văzut de mine: ca să treci dintr-un corp în altul trebuie să o faci pe afară și riști să aluneci pe gresia de pe terasă.
Albert Palanfuge
Albert Palanfuge2 ani în urmă
Am facut rezervare cu o zi inainte pentru spa iar knd am ajuns acolo surpriza:nu mai aveau locuri.Ni s-a spus k e deschisa dupa ora 14 si erau locurile ocupate de la 12😀😀.Am cerut condica de reclamatii si m-a trimis la plimbare.Nu recomand!
Radu Nicola
Radu Nicola2 ani în urmă
Foarte curat in camere, fara mirosuri neplacute!
Baia foarte curata, impecabil!
O mica observatie:
din cauza ca dusul nu are perdea si un mic prag, in timpul dusului, apa ajunge la vasul de toaleta. Daca intram la baie dupa dus, ne udam la picioare. In rest, felicitari pt cum arata camerele!!
Centrul Spa, foarte curat si la saune si la bazin, excelent. Cand se aglomereaza cei doi angajati care se ocupa de centru, sunt putin depasiti de situatie, de inteles. Altfel sunt foarte amabili si se comporta exemplar!
As mentiona aici lipsa de bun simt a unora dintre vizitatori. Desi ni s.a atras atentia sa nu sarim in piscina, lucru normal, unii isi lasau copii sa sara fara nici o jena sau tineri de peste 20 ani, se aruncau de pe umeri si deranjau.
Au fost atentionati dar nu parea sa le pese prea mult. Supraveghetorii nu puteau sta numai acolo. In bazin se gaseste un termometru, apa avea 28-29 gr, conform termometrului.
Placut impresionati si la restaurant!
Desi foarte aglomerat, timpul de asteptare a fost destul de mic, indiferent ce comandam de mancare.
Curatenie, mancare buna si personal foarte amabil chiar daca abia faceau fata solicitarilor.
Constantin Nicula
Constantin Nicula2 ani în urmă
O locație perfectă atât pentru relaxare, cât și pentru o distracție pe cinste.
Complexul este impecabil. Alt cuvânt nu pot folosi. Îl frecventez de peste 12 ani.
Personalul este respectuos și atent la cerințele clienților, curățenia este la loc de cinste, iar prețurile sunt corecte.
Nu ratați o sesiune de relaxare la SPA. (cu siguranță nu ați mai întâlnit așa ceva prin țară)
Caloian Alexandra
Caloian Alexandra2 ani în urmă
Foarte nemulțumita privind comportamentul angajaților și mai ales al persoanelor care veneau, la fel ca noi, sa servim masa. Avem bun simt și întrebam de masa, înțelegem ca urmează sa se elibereze, suntem anuntați ca imediat intram, dar, bineînțeles ca se trezesc altii sa se bage in fata noastră si sa ne ocupe masa. Iar ca răspuns “imediat, așteptați puțin”. Comportamentul lasă de dorit, in ciuda mâncării bune.
Locații recomandate