/Arges/Hotel

Pensiunea Doli - restaurant si cazare Valea Hotarului, Săpânța - Sighetu Marmației - Maramureș

Strada Iapa nr. 15/F, DN19, Localitatea Valea Hotarului, Comuna Săpânța, Municipiu Sighetu Marmației, Județul Maramureș, Transilvania, Valea Hotarului 437265, România

Pensiunea Doli - restaurant si cazare Valea Hotarului, Săpânța - Sighetu Marmației - Maramureș
Hotel
4
292 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WRQR+7C Valea Hotarului, România
+40 754 948 444
pensiunea-doli.webnode.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristian Paven
Cristian Paven2 ani în urmă
Căldura, și curățenie, Ca acasă! Cu plăcere mă voi caza și data viitoare
Mihai Sima
Mihai Sima2 ani în urmă
Foarte frumos, camera curata și gazda primitoare, să nu uitați plasa de la geam deschisă că vă mănâncă țânțarii 🦟🦟🦟🦟
Daniela Piutorian
Daniela Piutorian2 ani în urmă
Locația este SUUUPER ! Am dat două steluțe cu îngăduință pt că am fost f urat primiți la recepție!.Numai după ce am ,,promis" că vom face comenzi de cafea,suc, apa minerală, doamna s- a mai imbunat...până și faptul că folosim toaleta a deranjat- o....ne- a scos din impas proprietarul și datorită lui, cativa dintre noi am putut comanda de mâncare...am fi vrut mai mulți dar între timp ne- am căutat prin bagaje de mâncare, am stat afara pe terasa,( f plăcut.)..
Dana albu
Dana albu2 ani în urmă
Nici nu am.apucat sa ma cazez rezervarea era facuta de o saptamana si cand am ajuns nu erau camere libere!
Dothedewdew
Dothedewdew2 ani în urmă
Foarte ok, nu avem ce reprosa, mai ales avand in vedere pretul. Proprietarii foarte ok, se pot organiza activitati sau iesiri la cascadele din zona, la cabane, la prins pastrav, va puteti consulta cu ei pentru a va informa cu ce este de facut prin zona. Recomand.
Mariana Moldovan
Mariana Moldovan2 ani în urmă
Am fost mai mult decat impressionata de conditii ,o recomand tuturor!
Razvan Mocan
Razvan Mocan2 ani în urmă
O pensiune de hoti! Pe langa faptul ca era camera jegaosa, dusul era rupt. Am mai avut parte si de niste gazde opuse asteptarilor noastre cu un vocabular foarte colorat amenintandu-ne si adresandu-ne multe injurii, au mai incercat sa ne fure! Viitori turisti, sa aveti grija.
Nu recomand!
CJ19HRK
CJ19HRK2 ani în urmă
Nu recomand! Am stat in camera 12, timp de o noapte, dar nu revin nici daca mi se ofera gratis cazarea. In camera, din 5 becuri mergea doar unul singur, dar si acesta dadea semne ca nu mai duce mult. Din baie venea un miros groaznic de la canalizare, plus ca nu puteai lasa geamul deschis pentru ca era defect, la fel ca si ventilatorul din baie. Peretii sunt foarte subtiri, auzi absolut tot ce se vorbeste in jur. In camera am avut parte si de cativa colegi, mici paianjeni care si-au facut panze peste tot. Peretii sunt murdari, in unele locuri crapati si gauriti. Pensiunea are restaurant si bar doar in scris, cand ajungi afli ca trebuie sa mai mergi aproximativ 2km sa ajungi la ele. La plecare nu era nimeni la receptie, voiam sa las 50 de lei domnului care se ocupa de pensiune, sa cumpere niste becuri in camera.
Locații recomandate