/Arges/Hotel

Pensiunea Andrei

Sat Argeselu, nr. 248, 117451, România

Pensiunea Andrei
Hotel
4.1
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WVM7+QQ Argeșelu, România
+40 722 286 717
andreipensiune.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Rebeca Cascaval
Rebeca Cascaval2 ani în urmă
Gazdele nu sunt ok. Mint clienții, nu.i trateaza cu respect. Faci rezervare telefonica în Pensiunea Andrei, iar acolo primești camere în Pensiunea Diana care sunt groaznice, mici, nu sunt curate.
Valentin Nicolae Georgescu
Valentin Nicolae Georgescu2 ani în urmă
Foarte cald, chiar mult prea cald :)
A doua zi am inchis caloriferul
Bogdan Lucian
Bogdan Lucian4 ani în urmă
Locație frumoasa cu camere frumoase(mai putin cea din mansarda) dar serviciul lasă de dorit. Bucătărie incompleta, propietarul ne-a certat ca am folosit bucătăria, ni s-a atras atenția ca am fost cu un schnauzer mic deși punea ca acepta animale de companie, ne-au luat mai mulți bani decat trebuia pentru ca nu ne-au oferit intreaga unitate cum discutasem iar propritarii au dormit cu noi in pensiune, iar condițiile erau mizere. Cu alte cuvinte, nu recomand aceasta locație si nu ma voi intoarce
Mihai Adrian Dobre
Mihai Adrian Dobre4 ani în urmă
Locație frumoasă, cameră curată, smart TV, mâncare foarte bună, preț foarte bun pentru calitatea serviciilor.
Gardin Maria
Gardin Maria2 ani în urmă
Foarte dezamagita! Deși la prima vedere vila pare ca este ok, apar detalii semnificative. Curățenia nu este făcută așa cum presupun normele, in camera este praf peste tot inclusiv in dulap, la geamuri sunt insecte moarte, mai ales la baie, caloriferele sunt pline de pânze de păianjen, perdelele nu sunt prinse bine in galerii, riscând să-ți cada in cap și pe lângă toate acestea, am avut lenjeria rupta in laterale și împăturită sub saltea ca sa dea bine doar la suprafața.
Gazdele au fost sub orice critica, din 30 in 30 de minute, veneau in cabana neanunțați, urcau pe fiecare etaj sa verifice, ne-au stricat atmosfera cu amenințări. Ne-au oprit apa calda de la 21:00 pana a doua zi la 10:00.
Deși am rezervat camera doar pentru o noapte, mai mare a fost deranjul! Păcat de locatie și împrejurimi, serviciile și personalul sunt de-a dreptul execrabile!
Nu recomand, nu mergeți aici, va veți strica vacanța!
Mihai Zamfir
Mihai Zamfir2 ani în urmă
Oameni gretosi fara un pic de respect, aveam o rezervare facuta si a fost anulata fara niciun telefon fiindca se sustinea un eveniment, au zis ca ne cazeaza la pensiunea diana dupa ce am vorbit la telefon, dar cand am ajuns acolo nu stia femeia de la receptie sa citeasca un buletin, ea zicand ca suntem toti minori, un adult fiind prezent la fata locului, pe langa faza asta nu ne a dat cazarea promisa nici la diana ea zicand cu buletinu n fata ca suntem minori. Locul e frumos pensiunea e curata si arata bine, zona la fel pacat ca oamenii care lucreaza acolo n au un pic de creier si cred ei ca stiu legiile.
Anca Mărgău
Anca Mărgău2 ani în urmă
Peisaj superb, camerele conform pozelor, personalul foarte amabil. Mancarea peste asteptari la restaurant.
Miha Boassa
Miha Boassa2 ani în urmă
Sotia proprietarului a fost gretoasa si deloc ospitaliera. Nu recomand.
Locații recomandate