/Arges/Hotel

Vila Slănic

Strada Guță Crișan 3, Groșani 106200, România

Vila Slănic
Hotel
4.4
120 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6WVW+F3 Groșani, România
+40 772 298 302
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ana Maria Zugravu
Ana Maria Zugravu2 ani în urmă
O cazare foarte buna, dotata cu bucatarie utilata,prosoape si lenjerie curate, spatiu de joaca de interior si exterior.Recomand cu drag!
Iulia Botezatu
Iulia Botezatu2 ani în urmă
Un loc minunat daca vrei liniste si relaxare. Totul a fost foarte curat, bucataria dotata cu tot ce ai nevoie. Locul de joaca exterior este tocmai bun pentru copii pana la 10 ani. Gazdele au fos foarte amabile si saritoare sa ne faca vacanta si mai placuta. Multumesc.
Vlad popescu
Vlad popescu4 ani în urmă
Locul ideal pentru mers cu copiii. Loc de joacă frumos, interior, pentru copii mici. Loc de joacă exterior cu topogan, leagăn, groapă cu nisip. Trambulina și piscină mică exterioară. Camere spațioase și curate. Bucătărie complet echipată dar păcat că nu oferă măcar micul dejun. Sala de mese este foarte mare, încap peste 20 de persoane. Perfect pentru petreceri sau activități de team building. De la vecinul din dreapta se pot lua ouă proaspete. Există și un magazin alimentar mare la aproximativ 1 minut distanță. Vila dispune de supraveghere video. Dacă vorbești prea tare se aude în întreaga locație, la fel și pașii :)
Mihai Pintea
Mihai Pintea4 ani în urmă
Foarte urat. Nu recomand. Nu mai interesează pe patronul locației de pensiune. Are alte afaceri. Clienții pot sa facă ce vor. Am cerut căldură pentru ca erau 6 (șase ) grade afară și m-a luat la mișto ca ce caut la munte dacă sunt friguros.
Bahram Takhayori
Bahram Takhayori4 ani în urmă
Pentru persoane de gabarit mic . Adica scara ingusta , camere mici , baia ... nu e totul ca in poze , nu totul e functional .tapiteria de la scaune si canapea foarte murdara , in rest e ok !
Ioana M
Ioana M5 ani în urmă
Curățenie, liniște, locuri de joacă pentru copii foarte frumos amenajate, bucatarie comună și sala de luat masa in interior, terasa acoperită, grătar, locație potrivită familiilor cu copii.
Este la oarecare distanta de salină, se pot auzi în cameră zgomotele făcute în camerele vecine sau pe hol (ex: plânsul unui copil mic).
Luiza Moceanu
Luiza Moceanu6 ani în urmă
Am avut o experienta negativa la aceasta unitate de cazare si dupa prima noapte de cazare am renuntat la restul sejurului planificat. Temperatura in camera era de 30℃, camera nu dispune de aer conditionat si singura modalitate de aerisire este o ferestra spre cotetul gainilor.
Verasig Medgidia
Verasig Medgidia2 ani în urmă
Impecabil, curățenie ,gazde primitoare
Locații recomandate