/Alba/Hotel

Pensiunea Terra

Bulevardul Republicii 5B, Alba Iulia 510077, România

Pensiunea Terra
Hotel
3.7
174 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HJ9+F8 Alba Iulia, România
+40 744 785 465
pensiunea-terra.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alina Mariana Badalan
Alina Mariana Badalan2 ani în urmă
Groaznic, groaznic, groaznic! Cititi recenziile ca e un dezastru, nu sta nimeni aici, mai gasesc prosti ca noi care dau banii inainte sa vada mizeria si imputiciunea, nu poti sa faci dus, apa rece, totul groaznic, mancare nici atat, praf nesters, mobila groaznica.
Ciprian Dumitru Cindea-Ban
Ciprian Dumitru Cindea-Ban2 ani în urmă
Totul a fost foarte OK...Gazdele sunt foarte primitoare...cu siguranță vom mai reveni...
Bjorn 4
Bjorn 42 ani în urmă
Cea mai urata experienta. Miros de mucegai, jeg, praf, apa rece, lenjerie uzata, televizor cu tub, n as mai merge acolo nici plătit. Personal nesimțit, arogant. Am poze și filmări.
Alexandru Stamate
Alexandru Stamate2 ani în urmă
Jalnic, e mizerie peste tot. Din cate am observat se ocupa o singura doamna de tot si e clar ca nu face fata la volumul de munca. Paianjeni, chiuveta infundata, pardoseli roase de timp, praguri usi desprinse, caldura mare, aer conditionat lipsa (era un ventilator care nu facea fata), minifrigider nespalat cu miros greu, para dus crapata, majoritatea obiectelor lipicioase la atingere
Theodor Tanasescu
Theodor Tanasescu2 ani în urmă
Cabină de duș nefixată bine. Scurgerea dușului neetanșă, apa din scurgere inundă baia și o parte din cameră. Variații mari ale temperaturii apei (dușuri calde și reci). Mic dejun slăbuț, cu salam sleit.
Gaby Cr
Gaby Cr2 ani în urmă
Nicio treaba cu o cazare decentă. Frigider nu exista, drept aer conditionat am un ventilator care face ca drujba. Probabil nu s-a mai investit in reamenajare de cand s-a deschis pensiunea. Pe la para de la duș curge apa prin toate incheieturile si te chinui sa faci un dus normal, dulapurile stau sa cada, la baie curge apa de peste tot si e ud in toata baia, patul, saracul, abia se tine si de mirosul din camere nici nu vreau sa spun (miroase a urina uscată). Raportul calitate pret este mult pe minus. O camera dubla sa fie 250 si sa ai asemenea probleme este peste orice imaginatie. Camera nu ne-au fost prezentata inainte sa platim si asa am ramas cu experienta neplacuta si cu nervii creati. Evitați total!!!
Adriana Simona Danciu
Adriana Simona Danciu2 ani în urmă
Am fost cazata acolo in data de 12-13 septembrie 2020,etaj 1 camera 2.
Cuvertura de pe pat rupta,una din pilote fara cearceaf, lenjeria a lasat de dorit, aroganta patroanei, lipsa frigider in camera doar un racitor pe culuoar pentru 3 familii , masuta de pe balcon si scaunele pline de mizerie(negre), lipsa unui corp de iluminat pe balcon.Plafomiera nu avea decat un bec functional.. Ni s-a spus ca e foarte aproape de cetate si cred ca erau 3 km pana acolo.
Nu recomand cazarea aici.
Andreea Botezan
Andreea Botezan2 ani în urmă
nu am fost cazata cu acest nume, dar daca n as fi fost cazata de unde as putea sti ca in cameră exista un miros de nedescris, de unde stiu ca nu aveti frigidere in camere, de unde stiu ca in camere nu exista aer conditionat si exista doar niste ventilatoare care nu dau niciun rezultat, de unde stiu ca paturile parca se rup cand te așezi în ele.... Si multe altele...
Locații recomandate