/Timis/Hostal

Hotel Check Inn

Strada Miorița 11, Timișoara, România

Hotel Check Inn
Hostal
4.1
655 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q62W+66 Timișoara, România
+40 356 829 928
checkinn.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
D.G. B
D.G. B2 ani în urmă
Am stat o noapte, fiind în trecere. Apartament 2 camere, curat, spațios. Parcare privată. Mic dejun suficient. Personal amabil. Localizarea nu ne-a plăcut dar hotelul este îngrijit.
Vladut Alexandru Stefan
Vladut Alexandru Stefan2 ani în urmă
Am avut 2 camere si 2 bai (o baie cu wc si una cu duș...ciudat). Cred ca a fost camin studentesc si au renovat. Mobilier vechi, televizoare minuscule, usa de la baie nu se putea inchide. Mie personal nu mi-a placut, nu recomand.
Ionela Chirhoc
Ionela Chirhoc2 ani în urmă
Camera foarte mica, usike de la baie mucegatite in partea de jos. La micul dejun se asteapta o ora deoarece nu este decat o singura persoana care se ocupa. NU RECOMAND!!!
Bogus CRISTINA
Bogus CRISTINA2 ani în urmă
Personal foarte amabil, locație ok cu excepție imaginea de vis-a-vis, mic dejun nevariat, curățenie nota7/10.Recomand pentru șederi scurte.
Vlad Prodan
Vlad Prodan2 ani în urmă
Curățenia e luată la mișto masa e sa nu mori De foame camera e din primu război mondial cu romanii dinainte de Iisus și in dulap cânta Șerpii și gândacii dansând umerașele
Alexandru Mihai
Alexandru Mihai2 ani în urmă
+ Camera mare, personal amabil.
- Salteaua pe arcuri incomoda si turtita, perna facuta calti toata. Igrasie in baie si urme de deteriorare si neingrijit..
Micul dejun este o gluma urata. Painea e uscata, macarea de slaba calitate, cafeaua etc ...
eu cu siguranta nu mai revin!
Andrei Grigoriu
Andrei Grigoriu2 ani în urmă
Cel mai prost hotel la care am fost vreodată!!😟 Curățenia lasa de dorit😱. La micul dejun astepti cam 15 minute până vine sa iti ia comanda si inca 30 sa iti aduca. Personalul inactiv. Am fost 2 persoane si a fost un singur prosop🤨In 3 zile nu a schimbat nimeni un prosop deși am lăsat în usa sa vina sa schimbe (noroc ca eram noi pregătiți si am avut la noi prosoape). Dacă ai probleme cu ceva dupa ora 22 nu mai găsești pe nimeni la receptie (am ajuns la hotel dupa 22h si nu ne mai mergea cartela, am stat 30 minute in fata usii😖Am încercat să sunam la ceva număr, suna la receptie, puteam să răspund eu si sa vorbesc cu mine 🤭). In timp ce făceam dus, am ramas fara curent🙄. In ultima noapte a început să curgă apa din plafon, in baie. Nu isi merita stelele care zice ca le are. Plătești scump, pe servicii de nimic🤢😱😡
Ioana Socaci
Ioana Socaci2 ani în urmă
Am ajuns destul de tarziu si ni s-a părut ca este amplasat intr-o zona ciudațica. Domnul de la recepție amabil. Camera pentru trei persoane destul de mare si curata. Destul de cald, aerul conditionat nu a prea facut fata si am dormit cu geamul deschis. Frigiderul e micut.
Locații recomandate