/Sibiu/Hostal

Art Hotel

Strada Centumvirilor Nr. 2, Sibiu 550178, România

Art Hotel
Hostal
4.7
332 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4WX+MC Sibiu, România
+40 369 409 360
arthotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
TikTok Foon
TikTok Foon2 ani în urmă
A fost o experienta super. Camera foarte curata, mic dejun foarte bun, liniste si personal exceptional. Barul de la receptie este non stop, Denisa, fata de la receptie, super faina, ne a ajutat cu informatii si se observa ca si face meseria cu placere.
Massco05
Massco052 ani în urmă
4 stele cu adevarat,aranjat cu gust si rafinament,personalul foarte cald,mai ales domnisoara Denisa Gabriela de la receptie,o fata extraordinar de amabila,frumoasa si cu bun simt!
Felicitai!
Iulian Marius Lascae
Iulian Marius Lascae2 ani în urmă
A fost ceva surprinzător! Minunat, din toate punctele de vedere. Curățenie, ospitalitate, mic dejun fabulos. Langa Piata centrala din Sibiu. Totul la superlativ. Revenim cu mare drag. Incercati și nu veți fi dezamăgiți !
Ortansa Margarit
Ortansa Margarit2 ani în urmă
Situat central, curat, frumos, mic dejun excelent, personalul foarte primitor. Din pacate, la micul dejun care este bufet suedez, nu toata lumea poarta masca iar personalul nu ia atitudine in acest sens...
Deva Dan
Deva Dan2 ani în urmă
Nu am fost de prea multe ori cazat peste noapte în Sibiu, dar acest loc mi-a plăcut. În general, ai de toate, de la pereții groși ce îți dau liniștea necesară și până la zonă, centrul vechi, pe o străduță, ce iarăși îți dă liniște. Micul dejun este bun spre foarte bun, așa că mare lucru nu ai ce să reproșezi acestui loc.
Cristina Gudana
Cristina Gudana2 ani în urmă
Personalul din Bucătărie fff răutăcioos,in afara de faptul ca sa uita urat la noi pe tot parcursul micului dejun trebuia sa ne spună frumos in fata nu pe la Colțuri ceea ce avea de spus și o deranja !!!!! In rest totul ok pot spune!!!
Rebeca Popescu
Rebeca Popescu2 ani în urmă
Personalul de la bucătărie foarte nepoliticos de la începutul micului dejun pana la finalul lui o doamna cu parul scurt și blond s-a uitat numai urat la noi mâncarea foarte bună, dar ne-a cam stat în gat...
Tirle marius
Tirle marius2 ani în urmă
O experiența de neuitat, locație superbă, personal amabil, central aproape de toate punctele inportante.
Locații recomandate