/Harghita/Hostal

Sopárkút Guest House

DJ131A, Băile Homorod 535801, România

Sopárkút Guest House
Hostal
4.6
79 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8FX7+GG Băile Homorod, România
+40 744 557 831
soparkutpanzio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Laura M
Laura M2 ani în urmă
Am mers la locatie pentru cai. A fost o experienta ca in filme. Gazdele sunt foarte prietoase, vesele si pline de viata. Caii sunt foarte cuminti si bine ingrijiti, iar peisajul pare desprins din basme. Am avut parte de o plimbare minunata pe camp, prin padure, printre brazi. Exceptional! Cu siguranta revenim cu drag!
Ionut Sandu
Ionut Sandu2 ani în urmă
Foarte frumos, oameni primitori și drăguți. Dacă ar renova camerele și schimba paturile sau măcar niște saltele bune și lenjerie ar fi de minunat. În rest totul este fff bine. Mâncare ok, primire ok, drăguți amabili. Recomand
Booking.com user
Booking.com user4 ani în urmă
Pozitiv: Peisajul este de poveste. In rest lasă de dorit!. Negativ: Curățenia lasă de dorit, am plătit pentru camere Twin deluxe și am primit cu totul altceva și anume camera cu 4 paturi care in realitate era mult mai ieftină, dar pe site scria ca nu mai sunt disponibile. Nu exista tv sau cablu, internet, raportat la preț, foarte mare, pentru o camera murdara cu 4 paturi. Am ajuns acolo și nici măcar nu știau ca avem rezervare deja plătită cu cardul prin booking. Nu se potrivește cu descrierea deloc. Dacă nu va aprovizionați din oraș riscați sa ramaneti nemâncați. Sunt doar 2 restaurante in toată stațiunea, iar la intrare ne-au spus ca e totul rezervat deși mai erau mese libere. Păcat de peisaje..
Delia pastia
Delia pastia4 ani în urmă
Super peisajul si personalul destul de amabil, problema cea mare a fost curatenia, baile nu erau curatate cand am ajuns, apa avea nisip, iar lenjaria de pe pat mirosea ciudat.
Marin Adela
Marin Adela2 ani în urmă
Absolut minunat. Un loc care aduce a han boieresc de la munte. Totul este foarte frumos decorat, bucataria este utilata bine, camerele curate. Se poate face un fic de tabără, calarie, plimbări pe munte dar si innot la strand in apropoere. In camera nu este Tv sau ac dar nu sunt necesare, cazarea fiind similara cu cele eco de la sate, dar mult mai grandioasa.
Elida U.
Elida U.2 ani în urmă
Iubitori de rustic si natura? Aici e de voi!
Oameni frumosi, cai aratosi, natura, liniste. Un cadru minunat de vizitat cu un grup!
‽Super gigel_ 2009 YT‽
‽Super gigel_ 2009 YT‽2 ani în urmă
Pozele de prezentare sunt nerealiste! Zona foarte frumoasa dar daca s ar renova ar fi superb!
Elia Adam
Elia Adam2 ani în urmă
Cabana este amplasată într-o poiană, accesul pe un drum forestier.
Un peisaj mirific
Locații recomandate