/Bucuresti/Hostal

Hotel Restaurant Bradul - 3 STELE

DJ155F, Durău 617130, România

Hotel Restaurant Bradul - 3 STELE
Hostal
3.4
664 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XWXF+CM Durău, România
+40 233 256 501
hoteluri-durau.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gabriel Pană
Gabriel Pană2 ani în urmă
Raport calitate preț eronat , mobilier vechi mizerie, praf peste tot, nu merită 160 lei pe noapte pentru 2 persoane. Am optat pentru altă cazare.
Petculescu Bogdan
Petculescu Bogdan2 ani în urmă
Cazarea este ok , exceptând faptul ca partea cu încălzirea cam lasă de dorit. Mâncare este ok. Poziționare buna , aproape de pârtie.
Simona Petrei
Simona Petrei2 ani în urmă
Nu Recomand! Noi am fost la începutul lunii septembrie anul acesta, si am ramas ca nu am gasit cazare in alta parte, dar in principiu nu Recomand! Receptionera fara nici un chef, am ajuns la cazare, ni s a prezentat o camera, ni s a dat alta, murdară, baia - cada plina de păr, chiuveta si wc murdare, in camera cearșafurile pline de păr, si mobilier plin de praf! Nu recomand sub nici o forma! Doar daca chiar nu aveti de ales, cum s a întâmplat in cazul nostru.
Marius Vasea
Marius Vasea2 ani în urmă
Desi hotelul nu era intr o forma proasta, receptia a dezamagit cel mai mult....mutre acre, obosite, circumspecte...am avut parte de un tratament nu foarte dragut!! Desi seara a fost rece temperatura a fost ok in lipsa aerului conditionat! Mobila veche dar rezistenta. Fara halat de baie si slapi!!
Sindila Ionel
Sindila Ionel2 ani în urmă
Personalul încearcă să se mențină pe linia de plutire așa zisul hotel , dar..... Investiile 000,02. Lei ptr prețul cerut de 450 lei per noapte la 3 adulți și 2 copii ( inițial au spus că nu au camere cu 3 paturi , doar camere cu cate 2 paturi 200 lei per camera ) ...piperat foarte piperat ..cu miros foarte neplăcut in sala de mese , cu băile fara investiți , cu mochete roșu spre vișiniu , cu așternuturi pe pat culoarea verde ,( cred că sunt ramase de acum 30 ani ) fara lift , cu pretenția să cumperi de 50 lei la restaurant per persoana ,dacă plătești cu bonuri de vacanta , aceasta este politica hotelului , la wi-fi peste noapte se oprește internetul , el este activ ,dar fara valoare .... Și mai am dar ...NU ...
Gh Birgauanu
Gh Birgauanu2 ani în urmă
Restaurantul este sub orice critica. Au piure dar “nu e iese bun așa ca mai bine sa comandam cartofi pai”. De fapt doreau sa scape cât mei repede de noi. Cum piureul era făcut am primit piure in loc de cartofi natur și cartofi țărănești…
Limonada era fără gust, calda, spalacita
Carmen Laura
Carmen Laura2 ani în urmă
Modest și învechit - acestea sunt cuvintele potrivite pentru acest hotel. Camera a fost curată. Recepționera a fost sarcastică și cam autoritară, dar ne-a cazat mai devreme. Genul de hotel unde mergi să dormi, nu să te simți bine.
Marius Del
Marius Del2 ani în urmă
Hotel vechi, mobilier de proastă calitate și înghesuit, obiectele sanitare semi-defecte, curățenia nu are nimic de spus, iar apa caldă este doar cu numele, cu toate ca am așteptat sa curgă aproximativ o oră, abia devenise călâie. Nu recomand. Doar în caz de necesitate și maxim pentru o noapte
Locații recomandate