/Bucuresti/Hostal

Hello Hotels Bucharest

Calea Griviței 143, București 010708, România

Hello Hotels Bucharest
Hostal
4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3WH+CC București, România
+40 372 121 800
hello-hotels-bucuresti.continentalhotels.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Vasile Poieana
Vasile Poieana2 ani în urmă
Cameră curată, mic dejun gustos, aproape de Gara de Nord, personal receptiv, ospitalier. S-a oferit chek-out târziu la cerere. O sa revin cu cea mai mare plăcere!!
Maria Ors
Maria Ors2 ani în urmă
A fost ok cu exceptia faptului ca toaleta si dusul sunt aproape deschise. Lipseste orice intimitate, ceea ce, cel putin in privinta toaletei este inadmisibil.
Filipcic Alexandra
Filipcic Alexandra2 ani în urmă
Este foarte aproape de Gara de Nord, la cateva minute de mers pe jos. Hotelul este comod, camera si baia sunt un pic micute, dar aranjate in asa fel, incat fiecare spatiu este pus foarte bine in evidenta.
Ideal pentru calatoriile in scop de serviciu.
Micul dejun a fost gustos, diversificat.
Dupa check-out, receptionerii au fost foarte draguti, si ne-au tinut bagajele pana am mai vizitat noi Bucurestiul, fara taxe suplimentare.😊 Foarte amabili
Iuliana Sbîrnea
Iuliana Sbîrnea2 ani în urmă
E un hotel de tranzit. Condițiile sunt decente dacă stai doar o noapte, dar pentru perioade mai lungi camerele nu sunt deloc confortabile. Micul dejun extrem de prost, toate reci de la ouă până la cremvuști... Dar prețul e foarte rezonabil pentru un hotel în București, așa ca nu poți cere prea mult.
George Marius Popovici
George Marius Popovici2 ani în urmă
Ce alt rol are soneria de la bariera decat de a trezii oaspetii de fiecare data cand o masina iese sau intra in parcare ?

De altfel zona hotelului este foarte murdara, plina de gunoaie pe jos si sunt o gramasa de cersetori si aurolaci care cer bani sau altele prin zona.

Camerele sunt mici, baie e efectiv langa pat, ma refer aici ca e integrata in pat.
David fg pro
David fg pro2 ani în urmă
A fost superb si excelent camerele de nota 10 si sunt destul de pretentios ,mancarea bunaaa rau,si totul si oamenii de treaba multumesc pt aceasta experienta de neuitat
ANA19561
ANA195612 ani în urmă
O surpriză plăcută . În ciuda faptului că este o cameră micuță , este amenajată cu gust în spațiul dat . Curățenie, mic dejun bun , personal deosebit de amabil , o cameră bună pentru o perioadă scurtă .
Alexandru Firican
Alexandru Firican2 ani în urmă
Un hotel foarte bun preț pe camera rezonabil se poate servi mic dejun și prânzul meniul zilei.
Locații recomandate