/Braila/Hostal

Hotel "Paris" Brăila

Strada Brașoveni 14, Brăila 810009, România

Hotel "Paris" Brăila
Hostal
3.7
228 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7X9F+RG Brăila, România
+40 339 401 069
parishotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Horia Marcu
Horia Marcu2 ani în urmă
Camere cu gandaci in ele . Nu recomand
George Alexandru Derencu
George Alexandru Derencu2 ani în urmă
Nu am putut face cazarea la ora 14, camerele nu erau gata, lucru care mi se pare anormal! Mirosul de odorizant era atât de puternic încât era deranjant! Toaleta este montată foarte prost, încât nici așezat nu poți sta! Sunt și avantaje la acest hotel, este situat central, are prețuri ok, aer condiționat...camere decente! Nu există parcare, lași mașina în stradă.
Patrice Alice
Patrice Alice2 ani în urmă
Camere generoase, dotare cu AC, personal dedicat care face eforturi pentru a suplini lipsa racitorelor din camere.,care sunt posttate pe site-ul oficial al hotelului dar lipsesc cu desăvârșire..Dat 3
Ca am rămas 3 nopți, a fost un disconfort maxim să apelez la 2 rafturi din racitor pentru 3pastra alimentele pentru mic3dejun si cateva beri la rece. Dacă aceste recenzii sunt luate în calcu6,adresez rugămintea IT,M Brăila și APC Braila să ia măsuri față de împotriva proprietarilor acestuihotel, care își bate joc de clienți și de personalul care pe această canicul6,trebuie să muncească fără aer condiționat, într-o căldură nimicitoare, așa incat6nu e de mirare ca fac greșeli la facturare, în favoarea domniilor lor3,cel puțin cu 10p de lei. Mare atenție viitori3 turiști
DIA HD (DIA)
DIA HD (DIA)2 ani în urmă
Camere la etaj 1 unele cu aer condiționat, unele cu ventilator.... ar fi fost util să știm înainte de a ajunge la destinație.
Christian Pawel
Christian Pawel2 ani în urmă
Un hotel puscat,umezeala si miros neplacut. Foarte slab
Virgil Pripici
Virgil Pripici2 ani în urmă
Un hotel modest, pe o stradă sumbră, de lumea treia. În hotel un miros greu de umezeală. Doua stele cu indulgență
Angela R.
Angela R.4 ani în urmă
Groaznic! Camera dotata cu scrumiera, îmbâcsită de fum de țigară "acoperita" cu un muuuult spray. Cand i-am cerut receptionerei sa ne dea o camera unde nu se fumeaza, mi-a spus ca nu exista asa ceva, in tot hotelul se fumeaza😐. Scarile spre etajul 2 extrem de înguste, becul ars (am ajuns pe intuneric si am urcat scarile cu lanterna de la telefon). Abia in fața camerei s-a aprins becul😐. Într-un cuvânt: nerecomandabil!
Nick Ungureanu
Nick Ungureanu2 ani în urmă
Personal amabil, condiții mai mult decât decente, aer condiționat, baie in camera, mobila moderna, și foarte important perdele prin care nu intră razele de soare, este foarte aproape de centrul vechi.
Locații recomandate