/Bihor/Hostal

Mignon

Strada William Shakespeare 1, Oradea 410270, România

Mignon
Hostal
4.5
554 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W58+QR Oradea, România
+40 259 433 533
casamignon.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Mignon
Scrie o recenzie
Alex Cristian Ionut
Alex Cristian Ionut190 zile în urmă
Un loc retras dar foarte plăcut, mâncare buna, portii mari, prețuri ok in raport cu calitatea și cântărirea. Rămân aspecte de îmbunătățit pe partea de sociabilitate a personalului
Pal Diamantstein
Pal Diamantstein190 zile în urmă
Loc fantastic, personal super, restaurantul e frumos si au tot felul de mancaruri delicioase,
si au camere spatioase cu terasa comuna
Andreea Daniela
Andreea Daniela281 zile în urmă
Cazare deosebită. Am avut un sejur minunat: curățenie, respect și ospitalitate. Totul la superlativ ! Mâncarea foarte gustoasă, plating, porții generoase. Cazarea este frumoasă și primitoare. Deține parcare, restaurant, aer condiționat, frigider. Locația este aproape de centrul orasului.
Imp B
Imp B281 zile în urmă
Produsele lor sunt foarte bune dar servirea lasa de dorit, a trebuit sa asteptam foarte mult sa ne aduca meniul, apoi comanda a durat pana am fost pe punctul de a pleca si dupa toate astea nota de plata a pus capac, a trebuit s-o cerem de doua ori si sa spunem ca ne grabim.
Morosan Bogdan
Morosan Bogdan2 ani în urmă
Am acordat 3 stele si nu 5 deoarece mancarea nu are acelasi gust de fiecare data. In unele dati cand am comandat, a fost foarte buna, iar alte ori nu se asemana deloc. De exemplu: ravioli cu creveti, cheesecake, pizza cu blat fara gluten, hummus.
Tyy Uouu
Tyy Uouu2 ani în urmă
Mâncare buna, dar personalul este foarte nepoliticos și servirea nu este de cea mai buna calitate. Localul acesta mi a lăsat un gust amar și nu cred ca ma voi reîntoarce vreodată.
LaVivant Ginseng
LaVivant Ginseng2 ani în urmă
Mâncare delicioasa! Am comandat supa crema de ciuperci de padure și a fost una dintre cele mai bune supe mâncate vreodată. Combinația de arome îmi creea explozii de senzații gustative. Excepțională. Recomand!
Alexandru
Alexandru2 ani în urmă
Am asteptat pentru o ciorba de burtă mai mult de o oră. La felul doi am renuntat! Mai aveam de stat inca o oră! Dar bineinteles, mi-au incasat si acesta din urmă!
Locații recomandate