/Bihor/Hostal

Hotel Regal

Strada Burgundia Mică 18, Beiuș 415200, România

Hotel Regal
Hostal
4.3
246 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M9F5+8J Beiuș, România
+40 721 598 505
restauranthotelregal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Popa Violeta
Popa Violeta2 ani în urmă
Foarte frumoasa locație. Servicii ireproșabile! Nota 10 plus
Simona PETRESCU
Simona PETRESCU2 ani în urmă
Din afara hotelul e ok, insa cand ai intrat si ai schimbat doua vorbe cu personalul, iti vine s-o iei la fuga! O atitudine total nepotrivita, esti primit cu vorbe arogante, nepoliticoase ba chiar cu tipete, o nesimtire rar intalnita! Personalul nu merita nici macar o stea. Curatenia lasa de dorit!Degeaba e frumos de afara daca personalul e jalnic. DE EVITAT!!!!
Andrei Szente
Andrei Szente2 ani în urmă
Nu se pot vizualiza camerele înaintea check-in-ulii/plății, "politica hotelului" voi plătiți și dacă e ceva vedem noi după...
Nicu Cristian
Nicu Cristian2 ani în urmă
Sederea a fost ok dar asta numai din cauza hotelului. Cazarea este buna, camerele sunt curate, personalul venea si schimba prosoape si tot ce era nevoie in camera.
Un mare minus a fost faptul ca in zona sunt multi unguri si tigani.
De la receptia hotelului ni s-a comunicat ca nu este posibil sa luam masa acolo deoarece doamna era singura si nu putea sa fie si la receptie si sa mai si pregateasca masa.
Dar in penultima zi de sedere, noi 4 persoane fiind nu puteam comanda micul dejun la hotel, un grup de cel putin 15 persoane a putut sa serveasca masa acolo.
Pacat ca se fac diferente mari intre oaspeti. Poate daca eram unguri serveam si noi masa acolo.
Daca va cazati aici la hotel sa va asteptati la camere bune dar serviciile nu prea bune.
Mike. Ned
Mike. Ned2 ani în urmă
Ospitalitate 0, primire 0 . Am fost primiți foarte urat cu strigate și fără bun simt.. cu toate ca am avut rezervare.. Toata familia sa simțit la fel de aiurea.... În rest camerele și cazarea a fost super ok.. mâncare nu sa servit deloc nici mic dejun... Sincer nu recomand din cauza doamnei care ii responsabila acolo cu tot.. Trebuie sa aiba grija proprietari. doamna refuza sa cazeze persoane pe motiv ca mai bine refuza decât sa se facă deranj și sa aibă ea treaba sau lucruri de genul..
Cristian Popa
Cristian Popa2 ani în urmă
Nu inteleg unde au gasit altii personal amabil. Noi in cele doua nopti am interactionat cu o "doamna" de la receptie/restaurant care era certata cu bunul simt. O nesimtita care n-are ce cauta in industria ospitalitatii.
Camera nu a avut aer conditionat, doar un ventiloconvector amarat care nu putea face fata caldurii de 39 de grade de afara. Geamuri mici, paturi mici, cabina de dus mica.
Ni s-a servit doar un mic dejun saracacios.
De evitat
Sorin Gornoviceanu
Sorin Gornoviceanu2 ani în urmă
Hotel bătrânesc dar destul de curat. Nu are disponibil restaurantul decât pentru evenimente și mic dejun. Am dat doar o stea din cauza atitudinii execrabile a recepționerei, atât față de noi (familie cu un copil) cât și față de prietenii noștri cazați în weekend-ul trecut. V-ați face un mare serviciu dacă ați renunța la ea.
Mc Gabriel
Mc Gabriel2 ani în urmă
Excepțional. Peste așteptări. Recomand. Personal foarte amabil, curățenie, mâncare bună.
Locații recomandate