/Bihor/Hostal

Pensiunea Medeea

223A, Peştiş, România

Pensiunea Medeea
Hostal
4
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3CW4+V9 Peştiş, România
+40 746 167 244
pensiuneamedeea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
George Popa
George Popa2 ani în urmă
Incep cu pozitivele: In cazul meu era aproape, un avantaj daca uiti ceva/ai nevoie sa mai cumperi lucruri. Pensiunea arata frumos, livingul spatios, mult loc de miscare, exteriorul este destul de bine amenajat.
Negativele: Incepand cu panta f abrupta, putin loc pentru masini, inghesui 5 poate, prin minune, daca iesiti cu randul (in strada nu se poate parca). Multe scaune, 4 mese mari, dar se pare ca nu inlocuiesc scaunele defecte, puteam sa cadem oricand sa ne intre bucati de lemn in spate sau ceva. Cel mai mare negativ: toaletele. 2 jos, 2 sus, deci numeroase. Problema e ca daca ai nevoie sa te eliberezi urgent, numarul 2 e aproape imposibil la baile de la etaj, sunt atat de inghesuite vasele de toaleta. La una din ele incuietoarea era rupta, la un moment dat a ramas efectiv fara incuietoare. Cealalta baie de sus s-a infundat de 2 ori in 2 zile diferite (am sunat-o pe proprietara, dar ne-a spus doar sa curatam, parea indiferenta). E clar ceva problema cu tevile, picura inclusiv in bucatarie cand s-a infundat toaleta (cu siguranta e vorba si de eroare de utilizator aici, dar e probabil o problema de care stia deja, dar despre care nu s-a interesat sa o rezolve). Apa s-a oprit in toata cabana de 2 ori (aparent este un mod de a rezolva lucrul asta, dar a fost un alt aspect deranjant). Per total, pentru o pensiune care arata de altfel atat de bine la suprafata, si este si spatioasa, cu piscina vara etc, e dezamagitor sa vezi dezinteres fata de probleme de genul, care iti pot strica toata experienta.
Alex Alex
Alex Alex2 ani în urmă
Pensiunea arata bine dar serviciul lasa de dorit , bucătărie dotata dar nefuncționala.. grupurile sanitare se infunda si ramai fără apa cand iti e lumea mai draga , utilitati de calitate îndoielnică . De revenit NU
Raluca Stroe
Raluca Stroe2 ani în urmă
Cabana frumoasa din exterior, dar în interior lasă de dorit. Mobilier vechi, scaune mese la fel, nu curge apa de la robinete... Mai sunt multe de spus
Alex Lucian Popa
Alex Lucian Popa2 ani în urmă
Locatia frumoasa, camerele ok si livingul mare , DAR in cazul in care doriti sa inchiriati, cititi contractul inainte sa il semnati si faceti poze la toate neregulile gasite!
Bungău Ramses
Bungău Ramses2 ani în urmă
Calitate slabă al toaletelor, instalației de țevi, mobilierului, și oprirea apei. Nu recomand.
Ioanaaa Durbaca
Ioanaaa Durbaca2 ani în urmă
De toata rusinea, conditii de toata jena.
Nu recomand.
Levente Antik
Levente Antik2 ani în urmă
Foarte frumos, zona deosebita
Localul impecabil.
Merita sa te reîntorci...
Gabi Demian
Gabi Demian2 ani în urmă
Este o pensiune minunată și patronii sunt niste oameni speciali.
Locații recomandate