/Bihor/Hostal

Casa Mona

Strada Bunyitay Vince nr. 1, Oradea 412523, România

Casa Mona
Hostal
2.9
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3WQ7+P7 Oradea, România
+40 746 424 607
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nătăliţa Şcolnic
Nătăliţa Şcolnic2 ani în urmă
Una dintre cele mai speciale și frumoase locații din Oradea, vom reveni cu drag
Recomand cu încredere pentru iubitorii de frumos și evenimente unice 🥰🥰
Madalina vozian
Madalina vozian2 ani în urmă
Am ales sa petrecem aici una dintre cele mai importante zile din viața noastră, iar gazda și locația au fost la cel mai înalt nivel .
Las aici câteva poze drept dovadă la cât de fericiți și mulțumiți am fost în acele câteva zile 😊 doamna Simona vă mulțumim frumos pentru ospitalitatea și primirea noastră ca acasă .
Recomand cu mare încredere
Costea Adriana
Costea Adriana2 ani în urmă
Super locatia si gazda!Revenim cu mare drag de fiecare dată. Ne-am simțit minunat!
Marin Onofrei
Marin Onofrei2 ani în urmă
O locație specială , revenim cu siguranța.
Mulțumim doamna Simona pentru ospitalitate și primire.
Recomand cu încredere
Andra Beat
Andra Beat2 ani în urmă
Gazda este foarte obraznica si aroganta. Presupune ca sta in spatele curtii separat de casa de inchiriat dar defapt doarme la subsolul casei urmarind toate miscarile neoferind oaspetilor pic de intimitate. Vine in control pe neasteptate si isi permite sa intrebe oaspetii ‘ce cauta acolo’. Daca aveti curajul sa inchiriati casa asteptati va la crize pe finalul sejurului si la acuzatii nedrepte asupra bunurilor asa zis deteriorate de oaspeti. NU RECOMAND!!!!
Alex Venter
Alex Venter2 ani în urmă
A fost o experienta groaznica, atentie sa nu fiti pacaliti !!!
Casa este ok, dar gazda s-a comportat foarte rau cu noi. Am inchiriat toata casa pentru o zi pentru o zi de nastere. Petrecerea a fost un fiasco, nu am fost lasati sa ascultam muzica(chiar daca a fost la un nivel super de bun simt) am fost amenintati cu politia... si am fost pusi sa platim lucruri care proprietara a spus ca le-am stricat( nici nu le-am folosit). Barbatii nu au voie sus la etaj sau la baie in casa (nu am inteles de ce).Foarte multi sobolani in curte( insalubru si bizar) gazda sta ascunsa in beci si spioneaza apoi vine si face crize. Nu mai are rost sa spun ca am plecat dupa asfel de faze. Am stat 4 ore chiar daca am platit pe 2 zile....
NandorSeus
NandorSeus2 ani în urmă
Casa a fost frumoasa, la fel si locatia care era pe un camp doar cu o casa langa care este tot de inchiriat. Din pacate acest local vine in pachet cu o "mama", care vine din 5 in 5 minute in inspectie, care nu doreste sa ascultam muzica la un volum rezonabil, care spune ca vor suna vecinii la politie chiar daca ai vecini de treaba care zic ca nu o sa i deranjezi. Cea mai mare displacere a fost faptul ca am fost furati. Un colac gonflabil in forma de flamingo a avut o mica gaura care era din inainte sa ajungem noi si cand am vrut sa explicam faptul ca noi asa l-am gasit era degeaba deoarece nu ne credea. Exact ca si un set de aparent 6 halbe din care am folosit doar 5 pentru ca doar atatea am gasit dar totusi a fost tot vina noastra pentru ca am "spart o". Pe langa toate astea sobolanii umbla liber pe langa gazon si pe langa piscina fara nici o problema. Recomand de tot acest local dar nu si experienta
Alex Trandafir
Alex Trandafir2 ani în urmă
Locația este foarte frumoasă, cu o grădină exotică, superbă de-a dreptul, piscina este încălzită, iar dormitoarele curate și dotate cu aer condiționat.
Motivul pentru numai cele 2 stele este gazda. Locația a fost închiriată pentru un eveniment privat. Gazda, pe lângă stilul de comunicare extrem de dificil (urlete, aroganță, etc.) are o gravă problemă cu muzica. La fiecare 10 minute reclama (prin crize de-a dreptul) că muzica merge prea tare, în condițiile în care muzica abia se auzea în capătul curții. Am rugat-o să regleze dumneaei muzica, dar a refuzat, din nou, prin crize. Nu înțeleg de ce închiriază locația pentru astfel de evenimente dacă este atât de deranjată.
Așadar, recomand cazarea, locul este splendid și îngrijit, însă evitați să organizați ceva aici dacă nu vreți să vă ruinați evenimentul. Vorba aia: locul frumos, păcat de om.
Locații recomandate