/Arad/Hostal

Taverna Pecicana

strada 501 nr 1, Pecica 317235, România

Taverna Pecicana
Hostal
4.4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
53CQ+RW Pecica, România
+40 733 056 574
tavernapecicana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adrian man
Adrian man2 ani în urmă
Restaurantul este ok, mâncarea foarte bună, dar dacă ești în tranzit și vrei sa te odihnești nu prea poți din cauza mașinilor, eu am camera pe colt și sunt geamuri multe și mari, cred ca o sa plec foarte obosit( dar mâncat bine).
Ciobanu Lucia
Ciobanu Lucia2 ani în urmă
Nu este normal sa nu fim serviți 2 persoane cu cite jumate de porție de ciorba de peste avînd în vedete ca e porția destul de mare si nu mai puteam servi si felul doi acest fapt e este recent si va pierdeți clientii
Ludmila Prelipceanu
Ludmila Prelipceanu2 ani în urmă
Camerele de pe fațada posterioară in care este miros permanent de la bucătăria restaurantului până la ora 24:00 sunt echipate cu lenjerie neconformă, din material plastic neplăcut la atingere, colorată în negru și roșu. Micul dejun se servește începând cu ora 9:00, nepotrivită pentru turiștii in tranzit. Serviciul la restaurant este corect , responsabil și plin de solicitudine, iar preparatele sunt proaspete și foarte gustoase.
Peter Endre
Peter Endre2 ani în urmă
Taverna Pecicana este aproape de autostrada A1, chiar la intrarea in Pecica. Fiind la 20 km de Arad si la 30 km de Nadlac, aproximativ la 3 km de la iesirea de pe autostrada pana la parcarea hotelui, navigatia Google Maps te duce la fix. Cladirea este recent renovat, locatia este buna pentru cei care trec prin Romania. Este foarte cunoscut atat de ce-i care tranziteaza tara, fiind chiar pe vechiul drum national DN7 care duce spre Nadlac, dar si de catre Aradeni.
Gasim aici: hotel, restaurant si crama.
Camerele de hotel au atmosfera foarte placuta, amenajate modern cu baie si dotate cu aer condiționat. Odihna dupa o calatorie lunga in acest hotel sunt garantate.
In restaurant va asteapta mancarea traditionala, gatita de bucatari din ungaria. Recomand ciorba de peste a la Szeged si platoul taverna.
La Crama Ministrilor si Clubul Degustatorilor de Vin sigurat gasesti un vin pe gustul tau!
Simona Munteanu
Simona Munteanu2 ani în urmă
Servire impecabila, mâncarea excelentă...iar ciorba de peste o delicatețe !! Despre desert...nu sunt cuvinte să mă exprim ! Am mâncat 2 feluri neputandu- mă decide !Super treabă. !! Felicitări !!
George Mihai Kanal D
George Mihai Kanal D2 ani în urmă
Masa la Taverna Pecicană e un adevărat spectacol de simțuri, pus în scenă de gazdele care respectă întocmai frumoasele "tradiții de hotar". Întreaga vizită la Pecica a fost o experiență desăvârșită, de care abia aștept să mă bucur din nou! 🤩
Tudor Baciu
Tudor Baciu2 ani în urmă
Mâncarea a fost excelentă, servirea promptă, personalul amabil. A meritat sa mergem pe drumul național 25 de km.
Adela Botezan
Adela Botezan2 ani în urmă
Mâncare foarte bună, proaspătă. Porții generoase, precum renumele locației.
Locații recomandate