/Arad/Hostal

Restaurant Picasso

Bulevardul Decebal 22, Arad 310124, România

Restaurant Picasso
Hostal
4.3
261 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58C9+69 Arad, România
+40 756 697 961
ristorantepicasso.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 16–22
Mirecuri: 16–22
Joi: 16–22
Vineri: 16–22
Sâmbătă: 16–22
Duminică: 16–22
Scrie o recenzie
Carmen Maidan
Carmen Maidan2 ani în urmă
O locație foarte frumoasa, eleganta, plină de rafinament. Personalul este amabil, adevărați profesioniști. Restaurantul are un menu cu specific mediteranean,iar preparatele pe care le-am ales, au fost foarte bune.
Vom reveni cu plăcere, aici.
Daniel Catuna
Daniel Catuna2 ani în urmă
Am fost prin trece prin Arad și ma bucur ca am ales sa mâncam la Restaurant Picasso! Mâncare excelenta și personalul drăguț și camere pentru cazare foarte frumoase și curate.
Ovidiu-Marius Codoban
Ovidiu-Marius Codoban2 ani în urmă
In sfarsit s-a reorientat acest restaurant,unde poti din nou sa mergi cu incredere si sa servesti preparate proaspete si bine gatiete,acompaniate de un personal cu o inalta calificare.
Recomand.
Mari K
Mari K2 ani în urmă
Restaurantul e dragut, păcat ca e mâncarea proasta. Am dat-o înapoi și s-a supărat dl bucătar, pentru ca sunt rețete aduse din regiunea din care vine, din Italia.
Nu arata rau mâncarea, dar dat fiind faptul ca am specificat ca nu suport piperul, dl a insistat sa pună puțin ca să ii dea savoare, cred ca i-a picat mai mult decât puțin. Nu se vede asa bine în poza, dar pastele nu se mai simțeau, era doar piper. Plus, extrem de grele, putea sa specifice ca nu sunt recomandate seara. Și multe altele, pe scurt, sa schimbe bucătarul sau atitudinea.
Mihai mogos
Mihai mogos2 ani în urmă
Review pentru hotel, camera 3:
Super curat și aerisit. Recomand cu toată încrederea.

Ca și minusuri: parcarea este pe strada și cu plata, seara și dimineața puțin zgomot de la trafic, la dus a fost presiunea cam mica.

Restaurant: Am comandat seara doar desert de la restaurant, super gustos.
Micul dejun super bun (vezi poza), cafeaua perfecta.
Personalul super profi și prietenos
Calotescu Raul
Calotescu Raul4 ani în urmă
O locatie ff frumoasa si curata. Aminteste prin aspect de perioada interbelica. În apropiere găsești si mijloace de transport în comun (tramvai) deoarece parcarea ca peste tot este o problema. Așadar daca nu esti pretentios se poate merge si pe jos. Camera a fost spatioasa, curata, luminată, cu un mic balcon pe colt, suficient pentru cine doreste sa servească o cafea pe balcon. Persoana de la receptie amabilă si oricand gata sa te îndrume cu privire la vizitarea orașului. O atmosferă plăcută, liniștită.
Carla Danci
Carla Danci2 ani în urmă
A fost o experienta dezamagitoare avand in vedere standardele la care se vrea sa fie restaurantul. Toate felurile comandate au fost groaznice. Carnea din tartarul de vita a fost mult prea piperata (probabil sa nu se simta gustul de carne statuta, carnea fiind maro in loc de roz deschis). Rata cu sos de visine si pireu de cartofi dulci pe care am comandat-o a fost prea facuta si pielea de pe ea a fost ca un șoric pe care nu il poti taia cu cutitul si nici mesteca. “Sosul de visine” a fost de fapt compot si in pireu se simteau bucatile de cartofi nefacuti. De asemenea, tonul pe care l-am comandat cred ca ii statea mai bine in apa decat pe farfurie deoarece a fost crud. L-a dus inapoi in bucatarie sa il mai gateasca dar cred ca a fost doar bagat in microunde. Vita parca a fost fiarta, ea neavand nici o crusta. Totodata, domnul care era pe sala la critica facuta ne-a spus ca domnul care gateste nu este bucatar, atunci sa ramana la zugravit in continuare. Nu am pretentii la mancare dar din 8 feluri diferite nici una nefiind comestibila iar la sfarsit sa platim o nota de 500 de lei pentru o mancare….. Nu va lasati pacaliti de recenziile facute anul trecut deoarece restaurantul a fost preluat de altcineva. Dezamagitor!
Iercosan milan
Iercosan milan2 ani în urmă
Când achitam masa unul dintre noi a lăsat un sfat chelnerului pentru bucătar. Răspunsul chelnerului a fost: "Bucătarul nu este de meserie bucătar". Noi nu solicitam o confirmare cu diplomă ca omul respectiv se pricepe eventual este nou în domeniul sau nu, am vrut să ii dăm de înțeles ca azi s-au servit lături împodobite în loc de mâncare. Poate treceam cu vederea daca primeam aceste mâncăruri în altă conjunctură la alt preț. Dar după ce am achitat la Picasso ne-am dus la KFC, măcar am mâncat CEVA.
Locații recomandate