/Arad/Hostal

Hotel Criș

str. Înfrățirii, nr. FN, Chișineu-Criș 315100, România

Hotel Criș
Hostal
3.7
279 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GGMH+V6 Chișineu-Criș, România
+40 257 350 349
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Călin Călin
Călin Călin2 ani în urmă
Cafea bună,parcare ok, păcat că noaptea nu prea ai acces la toaletă.
Florin Lucaciu
Florin Lucaciu2 ani în urmă
Locație curată, parcare pentru camioane la doar 20 de lei.
Camelia Crisan
Camelia Crisan2 ani în urmă
Foarte bine,mancare buna ,un loc linistit si frumos,potrivit si pentru familii cu copii
George Creangă
George Creangă2 ani în urmă
Camerele de la etajul 3 nu au aer condiționat. Mocheta este murdară, doamnele care lucrează jos la restaurant foarte sictirite. De vineri seară până sâmbătă seară nu se servește mâncare în restaurant. Toate acestea pentru 170 pe cameră.
Laurentiu Gavris
Laurentiu Gavris4 ani în urmă
Trecand prin Ch-Cris, am comandat ceva de mancare. Trebuie sa recunosc: gulas-ul a fost f bun. (Pizza a lasat de dorit dar a salvat-o gulas-ul). In schimb duduia de acolo se pare ca ori este tinuta cu forta ori tine mortis sa alunge clientii. Parea vadit deranjata de faptul ca a oprit cineva si a deranjat-o de la facebook (probabil). Ce i-a pus capac e faptul ca i-am cerut ketchup (sa mai dreg cumva pizza aia arsa). A dat ochii peste cap, s-a dus si mi-a pus pe masa un ketchup(dulce). Eu doream unul picant dar noah, nu poti deranja omul cand da ochii peste cap. L-am lasat pe masa fara s-o mai deranjez. Si totusi, gulas-ul ala... mai ca m-as risca sa mai trec p-acolo in ciuda faptului ca s-ar putea sa ma dea (cu ochii) peste cap duduia iar. PS: am crezut ca are ceva cu mine(deh, nu poti placea tuturor) dar stand la masa am observat ca a mai "fluturat" un client.
Emil Tincu
Emil Tincu4 ani în urmă
Curatenia in camere lasa de dorit, mochete patate, un iz de mucegai, saltele uzate, frig in camere si pe la usa de la balcon intra vantul. Apa de la dus miroase foarte urat.
Pretul cazarii nejustificat de mare dar se pare ca aplica principiul "te-am prins te-am ars" fiind una din putinele locatii in zona.
Cami iancu
Cami iancu4 ani în urmă
Am fost doar la restaurant, nu am folosit serviciile hoteliere. Meniu variat,portii mari, mancare foarte buna , dar timpii de asteptare destul de mari . Desi am fost 10 persoane si restaurantul gol in acel moment, am primit doar 2 meniuri .
Elena Codau
Elena Codau6 ani în urmă
Hotelul este unul clasic pentru soferi. Eu m-am cazat intr-o camera ce costa 95 RON, insa camera nu avea toaleta si dus, acestea fiind la comun cu alte camere de pe acelasi etaj. Camerele aveau mobilier si lenjerie tip vechi, mirosul din camera nefiind unul prea primitor. Hotelul are la parter restaurant.
Locații recomandate