/Arad/Hostal

The green house

Strada Clujului 102, Arad 310047, România

The green house
Hostal
4.5
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
57FX+4F Arad, România
+40 762 101 970
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Avadanei Veronica
Avadanei Veronica2 ani în urmă
Am fost cazați pentru un popas pe timp de noapte.. foarte drăguță si disponibila gazda. Apartamentul foarte curat, îngrijit și in același timp primitor. Cu siguranță o să ținem cont iar data viitoare ne vom opri cu placere din nou. Mulțumim. Il recomandăm cu drag!!
Raluca Roscan
Raluca Roscan2 ani în urmă
Alina Nastasie
Alina Nastasie2 ani în urmă
L. A L. A.
L. A L. A.4 ani în urmă
(Tradus de Google) Nu este rău, dar nu este bun, din anumite motive efectul general nu este real. Mobilier destul de nepretențios, ieftin, gresie, cadă de proastă calitate, care scârțâie de fiecare dată când o atingeți. Dormitor cu saltea confortabilă, televizor analogic vechi. Blatul Konhya nu este stabil, cuptor ieftin câteva feluri de mâncare, motiv frigider. 2 tatuaje suficient de mari. Există spații de cazare mult mai bune și mai moderne în această gamă de prețuri.

(Original)
Nem rossz de nem is jó, valami miatt az összhatást nem az igazi. Elég igénytelen, olcsó bútor, csempe, gyenge minőségű fürdőkád ami nyiszorog ha csak hozzá érsz. Hálószobában kényelmes matrac, pici régi analóg tv. Konhya pult nem stabil, olcsó sütő kevés edény, hűtő ok. 2 tetasz ami kellően nagy. Vannak a környéken ebben az árkategóriaban sokkal jobb és modernebb szallasok.
Ingeras elena
Ingeras elena2 ani în urmă
Valentina Silvia Voichita
Valentina Silvia Voichita2 ani în urmă
Locații recomandate