/Arad/Hostal

Agro Village

47, Labaşinţ 317347, România

Agro Village
Hostal
4.3
165 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XQ7V+3P Labaşinţ, România
+40 751 126 835
agrovillage.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sorin Fitu
Sorin Fitu2 ani în urmă
Calitate deosebită a serviciilor, personal educat, amabil și atent cu nevoile clienților, mâncare bună și variată (inclusiv ovo-lacto-vegetarieni, vegani), pâine proaspătă coaptă în locație, finisaje cu gust și materiale calitative în camere.

Prietenoși cu grupurile organizate, adecvat pentru evenimente corporate, retreat, persoane care doresc să se bucure de natură în liniște.

Acces rapid din Timișoara, ~1h via localitatea Coșarii, o scurtă porțiune de drum neasfaltată (pietruită) chiar înainte de localitatea Labașinț.
Monika Anitoiu
Monika Anitoiu2 ani în urmă
Recomand cu drag, totul a fost perfect. Gazdele sunt minunate, camerele mari, spațioase, curate, cabanele la fel, mâncarea excelenta (mulțumim bucătarului 😁) nimic de obiectat.
Gabriel Paval
Gabriel Paval2 ani în urmă
Daca iti doresti un loc in care sa te desprinzi de viata cotidiana si de aglomeratia oraselor, e locul perfect. Liniste, servicii de calitate, mancarea foarte buna si personal amabil. Recomand!
Vasile Groza
Vasile Groza2 ani în urmă
Un loc frumos, elegant, ideal pentru a-ti organiza nunta sau pentru a petrece zile de relaxare in mijlocul naturii.Am condus 50 de minute de laTimisoara pana la Resort.Locație super ok, peisaje frumoase retras din zona urbană.Piscina este foarte curata si frumos amenajata, mancare servita rapid mancare deosebit de GUSTOASA.Servire rapida si atenta.Mic dejun variat si proaspat.E unul dintre cele mai tari locuri de relaxare sau pentru evenimente aprope de Timisoara si Arad, oamenii sunt foarte primitori și mereu îți sunt la dispoziție.Multumesc!
Andreea Kincses
Andreea Kincses2 ani în urmă
Un resort frumos, curat și îngrijit în care îți poți face vacanța de vis, în funcție de gusturile tale. Fie explorezi natura liniștit, fie te bucuri de piscină, muzică, jocuri și distracție la terasă. Personalul este atent, amabil și binedispus mereu. Atenția la detalii e evidentă în toate aspectele.
Frutinel
Frutinel2 ani în urmă
Locatie superba , calitate in amenajari , zona de piscina necesita intretinere mai riguroasa legata de gazon si piscina . Mancarea necesita un pic mai mult gust , avand in vedere ca preturile sunt de bun gust . Serviabilitate , amabilitate , atmosfera de top .
Catalin Bucur
Catalin Bucur2 ani în urmă
Am ales "camera suite****" cu mic dejun.Raport calitate pret foarte bun,micul dejun suedez este foarte bogat,cu produse proaspete si bine pregatite.Personalul mereu cu zâmbetul pe buze,foarte respectuoși si foarte amabil sunt la un alt nivel de customer service(le acord 1000/10).In mailul de confirmare era specificat check in-ul de la ora 15⁰⁰, eu am ajuns la 11⁰⁰ , iar in 15 min eram in cameră.Terasa restaurantului este destul de mare.Cazare frumoasa, camere luminoase,lenjerie si prosoape curate, intr-un cuvant curatenie,a fost mult peste așteptări.Recomand,mâncarea.. extraordinară, își merită banii!Totul proaspăt,cu gust,absolut nimic de comenta.
Mihai Spiridon
Mihai Spiridon2 ani în urmă
La 45 min din Timisoara am descoperit acest loc superb ,panorama de neuitat, un loc special cu energie pozitiva, buna organizare personalul foarte amabil si profesionist,mâncarea foarte bună si gustos, diversificată!.Am stat 2 nopti si am luat masa la restaurant meniu variat pentru toate gusturile (recomand pulpa de rata)Micul dejun ,excelent,abundent.
camere mari suite**** cu atentie la datalii si curatanie de 5stele.
Piscina curata si cu servire la sezlong (am apreciat acest lucru).Locatie excelenta recomand cu incredere.!
Locații recomandate