/Sibiu/Gradinita

Grădinița Disney

Strada Frezorilor 48, Sibiu 550226, România

Grădinița Disney
Gradinita
4.6
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R52H+WM Sibiu, România
+40 767 790 023
gradinitadisney.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–17
Marți: 7–17
Mirecuri: 7–17
Joi: 7–17
Vineri: 7–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Monica Constantin
Monica Constantin4 ani în urmă
O experienta extraordinara pentru noi si baietelul nostru! Ne-a placut aceasta gradinita din toate punctele de vedere, de la cele practice gen bucatarie proprie si mancare gustoasa, curtea mare, multe jucarii, activitati diverse pentru copii, invatare interactiva (cea mai buna metoda de invatare!), pana la dragostea si daruirea pentru copii, atentia acordata acestora, calmul si rabdarea, multe activitati distractive. Ne-a ramas pe suflet aceasta gradinita, iar baietelul nostru isi aminteste cu drag si nostalgie de momentele petrecute acolo. Si noi ca parinti ne amintim cu drag de spectacolele pe care le pregateau atat de meticulos in fiecare an, o incantare pentru parinti si distractie maxima pentru copii :). Oameni extraordinari! Recomandam cu mare drag!!!
Dana Maria
Dana Maria4 ani în urmă
Ca orice parinte,la primul copil,am cautat disperata o grădiniță perfecta pentru copilul meu. Gradinita Disney, a fost a doua grădiniță vizitata si ultima. M-au convins din prima,amplasamentul,departe de nebunia si poluarea orasului,faptul ca aveau bucatarie proprie si curatenia,restul convingerilor au venit cu fiecare zi petrecuta la grădi. Binenteles ca am tremurat din toate incheieturile in prima luna si ca mi-am facut tot felul de filme. Incet incet,vazand-o pe Maria foarte linistita,m-am linistit si eu. Anii care au urmat,au fost anii de magie din viata mea si a fetitei mele. Au cultivat bobocelul pe care l-am dus in prima zi acolo si mi-au oferit o minune de floare. Sunt multe lucruri de laudat acolo,dar vreau sa subliniez faptul ca mancarea este proaspata,supravegherea medicala promptă si sigura,invatatul invatat si distractia distractie. Recomand din toata inima acest loc magic!!!!
Ioan Vuta
Ioan Vuta4 ani în urmă
Am avut băiețelul la aceasta grădiniță și în toată aceasta perioada nu am avut ce vina sa aduc personalului și conducerii acesteia. O atenție deosebita am văzut pentru curățenie, masa și calitatea actului educational. Băiatul meu este foarte bine pregătit pentru clasa 0 ( nu exista comparație cu sistemul public) meritul fiind în principal al educatoarele care s-au ocupat de pregătirea copiilor. Sunt incantat ca băiatul meu a avut șansa de a face greșeli fără ca cineva sa zbier sau sa țipe la el în aceasta grădiniță. Multumesc tuturor celor din grădiniță care s-au implicat activ în formarea personalității băiețelului meu. Va sunt recunoscător!
Daniela Vuta
Daniela Vuta4 ani în urmă
Povestea noastră alături de gradinita Disney a fost, cu siguranță, magica! Am adus în acest colectiv un băiețel de trei ani, anxios si temător. Fiecare doamnă din colectivul grădiniței a devenit, pe rând, educator, pedagog, consilier, bunica, prietena, partener de joaca si mai ales, o sursă de echilibru emoțional. În cei trei ani în care băiețelul nostru a frecventat grădinița, am constatat cum evoluează, cognitiv și emoțional, cum devine mai încrezător si mai sociabil. Au contribuit, cu siguranță, activitățile desfășurate la clasa, serbările minunate, joaca si jocurile copilăriei, locația si dotarile gradinitiei, atenția și pregătirea personalului. Recomand din toata inima aceasta grădiniță, oricărui părinte pentru care sunt importante, dincolo de orice, siguranta, personalitatea si echilibrul emoțional al copilului sau.
Horia Calborean
Horia Calborean4 ani în urmă
Am avut 2 copii la aceasta gradinita (unul inca mai merge). Am fost foarte multumiti: personalul este excelent, iar curtea nemaipomenita, nu stiu sa existe in Sibiu o gradinita cu asa o curte plina de jucarii. Copii sunt scosi des afara la joaca, se fac multe activitati si excursii ... nu stiu ce sa mai zic, suntem multumiti :)
Antonella Formisano
Antonella Formisano4 ani în urmă
Am avut ambele fetite la Gradinita Disney. Am vizitat foarte multe gradinite, inainte de a ajunge, spre norocul nostru, la Disney. A fost singura gradinita unde mi-as fi dat fetele. Personalul a fost super calificat, cu multa experienta si rabdare. Dotarile gradinitei sunt impecabile. Am colaborat extrem de bine si cu directiunea. Am urmat sfaturile dnei director si in ceea ce priveste invatamantul primar si gimnazial, si au fost cele mai bune.
Neagu Teodora Ancuta
Neagu Teodora Ancuta2 ani în urmă
Pentru noi, Grădinița Disney a fost cea mai bună alegere. Oferă un spațiu generos, sala de grupă separat de dormitor, loc de joacă bine amenajat, bucătărie proprie și mâncare excelentă, sistem de supraveghere video pentru părinți iar întreg personalul este dedicat și foarte bine pregătit.
Fetița mea a frecventat grădinița timp de 4 ani. În acești ani a avut parte doar de experiențe minunate. Încă din prima zi a fost înconjurată de dragoste necondiționată, a avut parte de siguranță emoțională, îndrumare și s-a simțit ca în sânul familiei.
Pachetul de servicii și resurse oferite de Grădinița Disney include cursuri de germană, engleză, dans, balet, pian, ski, înot – activități foarte apreciate și pliate pe nevoile fiecărui copil. Serbările sunt spectaculoase iar excursiile memorabile.
Recomand cu tot dragul acest tărâm magic! Aici s-au pus bazele solide ale sistemului de valori, s-a pus accentul pe cooperare și colaborare iar formarea nu a vizat doar pregătirea pentru școală cât mai ales pentru viață.
D
D2 ani în urmă
Stelele sunt pentru educatoare. Nu cred ca are importanta numele pentru o verificare in registrul gradinitei, doresc sa impart experienta mea cu cei care cauta o gradinita pentru copilul lor si stiu ce greu e pentru ca in afara de marketing nu gasesti experiente reale...Gradinitele private sunt cum spune conducerea acestei gradinite "un business". Si asa a si fost.
Locații recomandate