/Mures/Gradinita

CareToPets Pet Sitting - cazare caini si pisici, plimbari caini,

CareToPets Pet Sitting - cazare caini si pisici, plimbari caini,
Gradinita
3.9
11 recenzii
8 comentarii
caretopets.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: 9–19
Scrie o recenzie
Diana ileana Iancu
Diana ileana Iancu2 ani în urmă
Conditiile de acceptare ca petsitter sunt discriminatorii dpdv ale varstei.
Nu cred ca nu se poate lua in considerare experienta si calitatile unei persoane peste 5o ani care are o stabilitate in decizii dar si in comportament. Un alt atu poate fi faptul ca persoana respectiva este energica si nu isi arata varsta. Standardele de stablire a valorii/experientei a unei persoane nu sunt corecte.
A L
A L2 ani în urmă
Prima mea experienta cu acest site si va fi si ultima a fost cu doamna Luminita din Bucuresti. Din start ceva a fost in neregula. A evitat sa vorbim telefonic, desi am insistat. A preferat sa vorbim doar scris pe Whatsapp spunand ca este toata ziua plecata de acasa cu practica/munca. Ma intrebam cum este atunci pet sitter daca este toata ziua plecata dar am trecut peste. Intre timp a schimbat locatia in care ar fi fost tinut motanul (cea listata pe site) deoarece acea locatie era folosita pentru a caza alte pisici ale surorii dumneaei.
In fine, dupa ce am trimis, jumatate din suma avans, trimite mesaj ca anuleaza la ora 3 dimineata in ziua in care plecam in concediu si trebuia sa ii las motanul. In plus, nici nu raspunde la apeluri dupa.

Clar este ceva foarte suspect, nu stiu cum a trecut de screening-ul site-ului (daca chiar se face) si clar nu poate fi pet sitter fiind toata ziua plecata de acasa si neputand vorbi nici macar 1 minut la telefon cu pet ownerul.

O experienta foarte neplacuta care mi-a cauzat foarte mult stres, cautand alta cazare pentru motan in ziua plecarii. Totala lipsa de respect!
Nu cred ca site-ul face vreun screening al pet sitters, deoarece nu vad cum ar fi trecut doamna in cauza. Astfel, consider suma pe care trebuie sa o platesti initial o risipa.
Aurel Olteanu
Aurel Olteanu2 ani în urmă
Idea in sine este buna, creeare unei astfel de platorme bine venita. Dar nu recomand.
Mi am facut cont pe site, am platit taxa de inscriere, ca sa pot vedea nr ul de telefon al celor care isi ofera serviciile si sa ii pot contacta.

Problema este ca administratorii acestei platforme nu se tin tocmai de cuvant atunci cand vine vorba se verificarea pet sitterilor, de cum isi pot oferi acestia serviciile, dar si despre disponibitatea pe care o au pet sitterii.
De exemplu, eu am cautat un pet sitter pentru pisicile mele. Am intrat pe site si am pus datele pentru care aveam nevoie de acest serviciu zi orasul. Mi au fost afisate cateva rezultate…in jur de 25. M am apucat si am sunat. Doar 2 din cei 25 aveau disponibilitate pentru data pe care eu o selectasem. De aici rezultand ca nimeni nu isi updateaza calendarul, iar pe cei de pe platorma ii intereseaza sa iti faci contul si sa platesti, restul serviciilor…lipsesc. Ei practic au creat site ul, cer banii, dar nu ii mai intereseaza de administrarea lui.

Sa va spun ca cele 2 persoane care au avut disponibilitate, conditiile de pet sitting era altele decat cele inscrise pe site. Locuiau cu parintii, apoi parintii nu si au dat acordul pentru cazarea pisicilor, fie se razgandeau fiindca isi facusera planuri de vacanta.

Nu recomand crearea unui cont pe platforma, suma nu este mare, dar practic banii sunt platiti degeaba.
Maria Zapato
Maria Zapato6 ani în urmă
foarte buna ideea. Bubu al meu a fost cazat la un dog sitter si a fost foarte fericit. Am fost sceptica la inceput, dar a fost o experienta mai buna decat la un pet hotel. Recomand!
Madalina Maria Iancu
Madalina Maria Iancu2 ani în urmă
O platforma care conecteaza stapanii de animale si petsitterii in cautare de venituri suplimentare. Petsitteri cu experienta, cu recenzii si profile detaliate. Unii au si cazier. Ca stapan e usor sa gasesti pe cineva care sa aiba grija de animalutul tau. Poti solicita si cazierul pentru un plus de incredere. Ca petsitter e usor sa alegi ofertele care te avantajeaza si sa iei legatura cu stapanii. Ofer servicii de petsitting. Detin si eu animale.
Petru Călător
Petru Călător2 ani în urmă
VA MULTUMESC PENTRU SERVICIILE OFERITE DE O FOARTE BUNA CALITATE ! VOI APELA LA DVS. DE CATE ORI AM NEVOIE
Dan Augustin
Dan Augustin2 ani în urmă
Recomand cu toata incredere acest site.
Sara
Sara2 ani în urmă
Prea multe cerinte inutile
Locații recomandate