/Mures/Gradinita

Teatrul Național

Piața Teatrului 1, Târgu Mureș 540034, România

Teatrul Național
Gradinita
4.6
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHW6+P4 Târgu Mureș, România
+40 365 806 862
teatrunational.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Storytripper
Storytripper2 ani în urmă
Un teatru modern, am vazut aici in februarie un spectacol minunat "Constantin", actori foarte buni, regia si scenariul interesante... trebuie vazut!
Calin giurgiu
Calin giurgiu4 ani în urmă
Superb!Actori foarte buni!Richard Balint&Co.’Scripcar pe acoperis’ m-a impresionat foarte mult.Publicul este si el unul deosebit.Educatia isi spune cuvantul!
Maria Tilinca
Maria Tilinca4 ani în urmă
Un lăcaș de cultură minunat gândit și realizat. Multe elemente s-au păstrat impecabil. Pentru celelalte, pe care se vede jenant patina timpului ar fi fost necesare intervenții cu mult timp în urmă. Înțeleg că nu sunt fonduri într-un an, doi, trei, zece, dar intervențiile ar fi trebuit să fie făcute cu mult mai mult timp înainte.
Avem actori extraordinari, am văzut "Take Ianke..." își pun sufletul în fața spectatorilor. O sală întreagă de spectatori i-ar fi reținut de drag pentru dăruire. Nu vă mai bateți joc de ei, dar evident și de noi. Avem dreptul la cultură.
Domnilor, Doamnelor de la Primărie, vă rog să nu mă credeți pe cuvânt, mergeți la spectacol, jenați-vă și dumneavoastră de husele învechite și rupte de pe scaune, de mocheta care a ajuns de nici nu știu când la urzeală...
Simona Gabriela Rad
Simona Gabriela Rad4 ani în urmă
Buna ziua tuturor turiștilor care au ajuns in centrul orașului Tg Mures! In fata Dvs se afla o clădire impunătoare , o construcție modernă din1979, este Teatrul Național Roman, acest teatru a fost infijntat in 1946 de catre Miklos Tompa, in aceasta cladire functioneaza doua sectii adica o sectie in limba romana iar alta in limba maghiara.
Toate spectacolele sunt traduse automat deci recomand sa intrati di sa va delectati cu spectacolele oferite de ambele sectii, aici ve ti intalni actori tineri talentati, o sală kuciasa si curata cu toalete pe măsura, si un excelent grup de persoana care alcătuiesc personalul auxiliar.
Casieria se afla la intrare, iar biletele pot fi achiziționate si online, va doresc vizionare plăcută
Apropo inainte de intrare la spectacol va rog sa serviți o înghețată artizanală la cofetăria cate se afla sub scările teatrului!
Alin Grigore
Alin Grigore5 ani în urmă
Piesele de teatru foarte reușite, arhitectura locației deosebită, holurile au un aer de muzeu, există garderobă și un mic chioșc. Un minus ar fi scaunele cam uzate, păcat că sălile de cinema arată mult mai îngrijite decât sălile de teatru, ar trebui un pic investit la acest capitol.
TT C
TT C5 ani în urmă
Locatie culturala faina cu proiecte teatrale si muzicale de exceptie.
CautaH Work
CautaH Work5 ani în urmă
Kommunista idők épülete, kissé ódivatú, de nem csúnya. A megépítése idején modernnek számított. Magyar és román nyelvű színvonalas előadások.

Communist era building, somewhat old-fashioned, but not ugly. It was modern in its construction. High quality performances in Hungarian and Romanian languages.

Edificiu comunistă, oarecum veche, dar nu urâtă. Era considerat modernă la construcția sa. Actori si performantede înaltă clasa în limba maghiară și în limba română.
Gabriela Branea
Gabriela Branea2 ani în urmă
Îmi pare rau ptr acest centru cultural. Se află intr un adevarat focar al infectiilor.Totulbin jurul lui e dezastru,in afara terasei ☹🤔😡
Locații recomandate