/Ilfov/Gradinita

Liceul Teoretic „Radu Popescu”

Strada Leordeni 52, Popești-Leordeni 077160, România

Liceul Teoretic „Radu Popescu”
Gradinita
4
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
95JF+FJ Popești-Leordeni, România
+40 21 467 3423
ltradupopescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bahlu' Viensis
Bahlu' Viensis2 ani în urmă
Personal amabil si dedicat copiilor. Statie R440 în fața liceului.
_._little_._freak _._
_._little_._freak _._4 ani în urmă
Eu is la școala asta de doi ani
Mihai Octavian Dan
Mihai Octavian Dan4 ani în urmă
Ivan oana
Ivan oana5 ani în urmă
Podina Mihai Dominic
Podina Mihai Dominic8 ani în urmă
Acum este totul in regula,clasele sunt mult mai linistite.....Toti profesori incearca sa ne ajute....dar vina este a copiilor,nu a profesoriilor.
In punctul meu de vedere este o scoala destul de buna,si nu este nevoie sa ne facem griji.
Mai ales multumiri pentru Doamna Directoare si Domnul Director,si Foarte multe multumiri pentru o Doamna de Matematica,foarte buna care ne invata in fiecare zi.
Dan Tudorica
Dan Tudorica9 ani în urmă
Buna ziua,
Sunt bucuros sa am onoarea de a scrie prima recenzie despre Liceul Teoretic Radu Popescu.
In aceasta unitate de invatamant se promoveaza de catre doamna directoare non-valorile. In liceu, care are si clasele primare, este o debandada infioratoare. Intra cine vrea, cand vrea, nu exista o protectie a copiilor de a nu iesi in strada in timpul pauzelor. Galagia este enorma in timpul pauzelor. Profesorii intra la ore cand isi aduc aminte. Paza gardienilor, chiar daca ei exista este zero. In scoala gasesti la orice ora copii care nu fac parte din aceasta scoala si persoane care nu au ce cauta in aceasta scoala. Pe timpul noptii, paza este zero cu toate ca sunt angajati paznici. Nu se stie care este intrarea elevilor si care este a profesorilor. Mai trebuie sa enumar?
Din punctul de vedere al non-valorilor... este promovata profesoara de limba romana Bazocu Carmen care este cea mai slaba profesoara existenta( profesional). Drept rasplata a fost acceptata pentru gradatia de merit. Alta persoana care nu-si face datoria, si care are un salariu cu mult mai mare chiar si decat directorul institutiei este contabila Obogeanu Daniela Ileana care desi nu are nici o treaba cu meseria pentru care se pare ca este pregatita a fost promovata tot pentru aceasta gradatie de merit. Sincer nu stiu ce inseamna asta, dar se pare ca e de bine pentru banii pe care-i castiga persoana lunar. Mai pot enumera si alte persoane din staful institutiei, dar toti se acopera unul pe altul. Oare de ce se bat pe directiunea scolii, care inseamna o mare responsabilitate si un consum de timp enorm? Indemnizatia de director este de doar cateva sute de lei la salariu, nesemnicativ pentru cat de mult e de munca. Deci exista o sursa enorma de bani, de care beneficiaza toti cei din conducere, suma deloc neglijabila. Vorbim de zeci de mii de lei lunar.
In esenta este o adunatura de hoti cu studii superioare. Eu am un nepot la clasa pregatitoare, si de cate ori sora mea a sesizat dezordinea din scoala, pentru faptul ca suntem de etnie rroma , a fost luata in batjocura. Am sa incep o campanie acerba de denigrare , zic eu indreptatita, pana voi fii anuntat ca se schimba lucrurile spre drumul cel bum. Mie personal nu-mi este frica de asa ceva , in primul rand ca sunt la 11000 de km. distanta. Poate eu rezolv ceva, ca celor de acasa le este frica. Am sa fac sesizare si la ISJ Ilfov si la Minister, chiar si la biroul primului ministru.
Este o adunatura de gunoaie.
Mihaela Lupu
Mihaela Lupu2 ani în urmă
Bună zuia .Ieri 22 Aprilie sa anunțat efectuarea orelor online cu profesori inclusiv elevi conectați de acasă pe tabletă, tel etc este valabil și pentru scoala noastră ??Asa ar fi foarte bine sa înțeleagă și elevi altfel cum vor primi notele dacă temele sunt atașate tot pe EDU24???As dori un răspuns dacă se poate .Mulțumesc
Calypso Winchester
Calypso Winchester2 ani în urmă
Locații recomandate