/Cluj/Gradinita

Grădinița Montessori Hand in Hand

Strada Voltaire 3, Cluj-Napoca 400000, România

Grădinița Montessori Hand in Hand
Gradinita
4.8
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ92+83 Cluj-Napoca, România
+40 749 016 466
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Manuela Cristea
Manuela Cristea2 ani în urmă
Recomand cu drag aceasta gradinita, personalul este foarte dedicat si implicat, atentia este focusata pe nevoile copilului, locatia este foarte buna, iar igiena si curatenia sunt de apreciat.
Iulia Trifu
Iulia Trifu2 ani în urmă
Aceasta gradinita ne-a oferit exact ce cautam, o atmosfera familiala, grija si atentie deosebita pentru copii (intrucat sunt doar doua grupe cu putini copii), echipa competenta si oameni efectiv de treaba, care au demonstrat ca le pasa de fiecare copil.
Comunicarea cu conducerea este buna, mereu s-a raspuns tuturor intrebarilor si nelamuririlor prompt. Comunicarea cu educatoarele nu a fost la nivelul dorit/asteptat, insa se datoreaza probabil si perioadei epidemice cunoscute.
Am avut emotii pentru adaptare, fiind prima colectivitate in care merge, dar nu au fost probleme, copilul s-a simtit in siguranta acolo din primele zile.
Mancarea e ok desi catering, meniul este gandit si controlat, copilul mananca mai bine decat acasa; gustarile din fructe nu dulciuri din comert, inclusiv torturile aniversare pentru fiecare copilas sunt exclusiv din fructe.
Materialele cu care lucreaza sunt Montessori, au iesiri si in afara gradinitei in locuri adecvate varstelor lor, chiar si in timpul pandemiei au avut iesiri in locatii rezervate exclusiv pentru grupa respectiva, limitand astfel orice risc. Cu atat mai mult, in acesta perioada, am apreciat grupele cu numar mic de copii. Recomand gradinita !
Viorica Duma
Viorica Duma2 ani în urmă
Un colectiv de oameni minunati a caror grija si atentie este indreptata in totalitate spre copii. Imbinarea curricumului traditional cu pedagogia Montessori se reflecta in starea de bine si confortul emotional al copiilor. Fiecare copilas este tratat cu mult respect, indrumat si ajutat in orice situatie, lucru care il ajuta sa creasca frumos.
Ancuta Ivasca
Ancuta Ivasca2 ani în urmă
Locatie foarte buna, copiii au curte unde ies afara si petrec timp in aer liber, iar d-le educatoare si ingrijitoare se ingrijesc de copii cu mult drag si rabdare. O gradinita care ofera copiilor un loc placut unde invata si se dezvolta armonios prin joaca, cu ateliere pentru o buna dezvoltare holistica a copilului d-voastra.
Delia R
Delia R2 ani în urmă
Fetita mea e in al treilea an la aceasta gradinita, si merge zilnic cu mare placere. Intotdeauna a primit sprijin din partea tuturor, atat la acomodare cat si pe parcursul anilor. E un spatiu interior placut, personalul atent si amabil, receptiv la feedback. Activitatile sunt frumoase si variate si se organizeaza iesiri si in afara gradinitei. Nu sunt multi copii in grupa, iar atmosfera e una de familie, ca si acasa, ceea ce e un mare mare plus.
Nastaca Angela
Nastaca Angela2 ani în urmă
Multă răbdare, grija, și atenție față de copii. Copilul meu s-a simțit în siguranță acolo, a reușit să se integreze în colectivitate datorita sprijinului personalului. Va mulțumesc pentru experiența avută împreună cu voi.
Mihaela moisil
Mihaela moisil2 ani în urmă
O grădiniță unde copilul este ajutat să devină independent. În drumul spre acest țel copilul a fost ajutat și susținut. E potrivită părinților cărora le place să li se dea feedback necosmetizat despre copilul lor.
Alexandru Cristea
Alexandru Cristea2 ani în urmă
Experienta frumoasa pe care am avut-o cu aceasta gradinita , m-a determinat sa o recomand si aici:
- are un personal implicat si dedicat;
- este foarte curat atat in interiorul gradinitei, cat si in curtea intima de care beneficiaza;
- imbina cu succes sistemul montessori cu cel de la stat;
- inspira multa incredere si siguranta, atat pentru cei mici cat si pentru parinti;
- programul lung este de la 7:30 la 17:30 (poate a fost modificat intre timp);
- cei mici pot beneficia de tot felul de ateliere la alegere (percutie, mindfulness, limbi straine, etc.) (contra-cost);
- locatia este una foarte buna si linistita; se gasesc locuri de parcare atat la inceputul programului cat si la finalul acestuia;
- acces facil prin aplicatia Kidgarten pentru a vedea zilnic activitatea celui mic, pozele si mesajele de la educatoare;
- comunicare rapida / usoara cu cei din managementul gradinitei;
Locații recomandate