/Cluj/Gradinita

Expo Transilvania

Strada Aurel Vlaicu, Cluj-Napoca 400690, România

Expo Transilvania
Gradinita
3.6
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJJH+QW Cluj-Napoca, România
+40 264 419 074
expo-transilvania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Alexandru Butean
Alexandru Butean2 ani în urmă
Loc preferat de persoane de toate vârstele, relaxant și plin de energie pozitivă
Lidia Gligor
Lidia Gligor4 ani în urmă
Dacă ai noroc de vreme rea... ei bine, iti pica vopseaua in cap, pe marfă (dacă ai venit sa vinzi ceva), te ploua, si pe tine si ce ai expus la vanzare.Taxa de participare la târg este ridicol de mare. Căldura e un lux. La fel si curățenia. Miroase a mucegai iar băile sunt infecte. Un mare zero Expo Transilvania!
Mocan Sebastian
Mocan Sebastian4 ani în urmă
Ploua înăuntru. La ultimul târg organizat aici, am rămas profund dezamăgit de locație. Dar cei de acolo închiriază spațiul fără nici un pic de greață sau remușcare. Bravo ca faceți bani din treaba asta, fără sa investiți în nimic!
ESSEPRO INVEST
ESSEPRO INVEST4 ani în urmă
Sunt spatii care nu sunt folosite la adevarata lor valoare, nu stiu cine le gospodareste dar au ajuns in paragina. Cred ca mai bine sa fie regandita utilitatea lor, chiar demolarea si reconstructia unor spatii moderne ,mai ales ca in jur sunt suprafete mari de teren viran ...
Raluca Pantea
Raluca Pantea4 ani în urmă
Încercări eșuate de resuscitare a locației. De fiecare dată reclama falsă cu varietatea expozanților. Am făcut câteva încercări, dar cu siguranță cea din weekend-ul cu 1 decembrie a fost ultima. Aproape goală expo transilvania, câțiva comercianți, majoritatea cu antichități si mult prea puțini cu mobila.
Mircea Rosescu
Mircea Rosescu4 ani în urmă
Aceasi chestie invechita de zeci de ani. Am mers pt ''Expocasa'' iar prima data am trecut pe langa intrare care era inconjurata de mese si tarabe cu vechituri si mici. La intoarcere am observat usa inchisa pe care era lipita o foaie A4 pe care scria ''Expocasa''. Total sub asteptari de la o expozitie sau targ de prezentare. Cred ca este alt interes decat o expozitie al acestei locatii. Pacat !
Raul Gall
Raul Gall4 ani în urmă
La târgurile de haine care au loc la Expo Transilvania se găsesc articole interesante la preturi destul de bune.
Clădirea arata urât. În interior nu există cabine de probă. Culoarele sunt destul de înguste. Totul ar trebui renovat!!!
Ioana Ciorbea
Ioana Ciorbea2 ani în urmă
O cladire cu iz invechit, neincalzita, dar cu locuri multe de parcare. Dimemsiuni ofertante.
Locații recomandate