/Bucuresti/Gradinita

Grădinița Numărul 250

Strada Dealul Țugulea 35, București 060864, România

Grădinița Numărul 250
Gradinita
3.1
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2QH+6V București, România
+40 21 430 2030
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–17
Marți: 7–17
Mirecuri: 7–17
Joi: 7–17
Vineri: 7–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Micky m
Micky m2 ani în urmă
Cea mai netransparenta gradinita. Nr de telefon 021430230 afisat pe site este incorect, mergi si vorbesti cu un portar nesimtit, esti tratat ca ultimul om, proprietarii din sector 6 Militari care au tot dreptul sa isi inscrie copiii aici sunt refuzati in schimb sunt acceptati altii din Ilfov si alte zone. Cum facem doamna directoare si dl primar cu planul urbanistic? Cand s au construit blocurile s a arondat si o gradinita pentru ele si isi inscriau copiii acolo doar proprietarii acelor apartamente. De ce platim la Taxe Locale impozite? De ce luati dreptul proprietarilor din Militari? Sunteti bugetari nu privati asa ca respectati legea!! De ce nu aveti site actualizat? De ce se fac inscrieri ca acum 20 de ani? Pe vremea lui Ceausescu erau persoane bine educate, care indeplineau sarcinile fara a fi nebunia din zilele noastre. Daca tot respingeti copii la educatia la care au tot dreptul, ne dati bani pentru cresele private?
Dănuț Încrosnatu
Dănuț Încrosnatu2 ani în urmă
Locuiesc peste drum și tot ce pot spune este că grădinița asta este o mizerie! Este sursa nr. 1 de poluare fonica, o educatoare tipa zilnic la copii că aleargă și chirăie non stop. In acest moment le baga gangnam style in boxe la maxim. Ce naiba educație e asta din partea idioatelor alea de educatoare? 😐
Anca Diana Pelmus
Anca Diana Pelmus2 ani în urmă
Gmail acasa
Gmail acasa2 ani în urmă
De cateva luni incerc sa dau de cineva la aceasta gradinita.Tel este desfiintat,la email nu raspunde nimeni,cadn am fost acolo am dat de un portar morocanos care spune sa vin in mai iar in mai cand vin spune ca in iunie ca apoi ,cred ca imi va spune ca nu mai sunt locuri pentru ca am venit prea tarziu(cum mai scriu alte mamici pe forumuri).Personal arogant,indolent ,absolut sfidator,probabil asteptand spaga pe care s-au invatat sa o primeasca de 30 de ani,nu recomand.Nu exista cineva sa vina odata si sa faca o reformare in sistemul asta plin de oameni ce trateaza parintii ca pe niste cersetori?
Ionut Stefan
Ionut Stefan4 ani în urmă
Tania Teodorescu
Tania Teodorescu5 ani în urmă
Gradinita la standarde inalte.
George Marinescu
George Marinescu2 ani în urmă
Nu știu cum se mai prezintă acum grădinița, dar în perioada 2003-2005 când a frecventat băiatul meu cel mare grădinița, totul a fost OK,de la conducere, educatoare,masă și somn. ..
Lucian Grig
Lucian Grig2 ani în urmă
E ok gradinita, dar in perioada asta cand parintii asteapta la poarta iar copii stau in curte sa fie preluati, daca ploua si doamnele nu au suficiente umbrele, copii stau in ploaie sa astepte. O copertina cred ca era o solutie sau orice altceva sa protejeze de ploaie. Ploaia nu a topit pe nimeni, dar e vb sa nu raceasca copii.
Locații recomandate